AKCIÓ! 50% KEDVEZMÉNY

Ha most velünk cseréli le régi Markem-Imaje, Videojet, Linx, Domino, Metronic, EBS, Zanassi, vagy egyéb régi CIJ feliratozóját, akkor 50% kedvezményt adunk az Anser U2 Pro tintasugaras nyomtatónk árából.

A kedvezménnyel mindössze € 990 + Áfa az Anser U2 Pro tintasugaras nyomtató ára.

ANSER U2 Pro - Kicsi, de erős

Az ANSER U2 Pro Újdonságai

U2 Pro Ink Jet Printer CIJ Continuous Inkjet Printer
1. Alacsony ár
2. Nincs karbantartási költség
3. Nincs szükség karbantartóra
4. Nincs elhasználódó alkatrész
5. Nagy felbontású nyomtatás
6. Kompakt méret
7. Környezetbarát
(Nincs szükség oldószerre)
8. Egyszerűen használható
9. Nyomtatható felületek
10. Össz bekerülési költség

Az 1986-ban alapított, taiwani Anser világviszonylatban is piacvezetőnek számít a thermal-inkjet (TIJ) nyomtatási technológia terén. A cég 2001 óta HP prémium partner. Több mint 80 országban van jelen és megközelítőleg 100 disztribútorral rendelkezik. A kiterjedt disztribútori hálózatnak köszönhetően nagyon rövid átfutási időket biztosítanak, illetve a kevesebb tengeren túli szállítás miatt kisebb a környezeti terhelés is.

Jellemzően az Anser berendezéseiben minimálisan vagy egyáltalán nincsenek mozgó alkatrészek, így az üzemben tartásuk nagyon gazdaságos. Napjainkban az Anser partnerei között található az Unilever, az IKEA, a Nestlé, illetve a Boeing.

Mit tud az új NPX tinta? Tesztelje le!

Mire képes ez a rendkívüli hatékonyságú tinta nem porózus felületeken?

Az új NPX tinta gyakorlatilág bármilyen nem porózus felületen alkalmazható.

Amennyiben szeretne meggyőződni az NPX tinta lehetőségeiről, küldjön nekünk egy anyagmintát, amelyet felhasználhatunk egy teszthez!

A nyomtatás folyamatát felvesszük videóra, és a videót elküldjük Önnek, hogy saját maga is meggyőződhessen, valóban Anser U2 Pro-t és NPX tintát használtunk. Amennyiben úgy gondolja, hogy felkeltette érdeklődését a teszt eredménye, a Masterprint Központban, vagy igénye szerint az Ön telephelyén, élőben is megnézheti és tesztelheti az Anser U2 Pro-t!

A megkapott mintadarabokat a teszt felirat elvégzése után, igényei szerint juttatjuk vissza Önnek - kereskedő kollégánk személyesen viszi el vagy saját költségünkön futárszolgálattal / postán küldjük el.

A Masterprint megcsinálta a saját tesztjeit az új Anser U2 Pro-val

NPX Tinta technikai leírás

NPX Tinta
Tinta típusa Oldószer alapú
Patron tinta mennyisége 36 ml
Száradási idő <3 mp (felülettől függ)
Max. nyomtatási magasság 12,7 mm
Felbontás 640 dpi
Működési hőmérséklet 15°C - 35°C
Működési páratartalom 35% - 80%
Élettartam > 9 hónap szobahőmérsékletnél

Érdekel az Anser U2 Pro NPX tintával!

  • A fent megadott adatokat a Masterprint Jelöléstechnika Kft. az adatkezelési szabályzatában meghatározott módon használja. Kérjük tekintse meg Adatkezelési Szabályzatunkat.

A csereakció feltételei