Antares Vision Open House 3.0

Gyógyszeripari szerializációs nyílt nap a Masterprintnél

celebrating_10_years_399x118

Antares Vision Open House 3.0

A Masterprint Jelöléstechnika Kft. és az Antares Vision S.r.l. szakmai nyílt napot rendez a 2019 februárjában életbe lépő EU FMD előírásairól, valamint azokról a fejlesztésekről, amelyek segítségével az Önök vállalkozása hibamentesen meg tud felelni a szigorodó jogszabálynak.

 

Szakmai nyílt napunk célja, hogy a forgalomba hozatali engedélyek tulajdonosai, a gyógyszeripari gyártók és disztribútorok megismerkedjenek a szabályozás részleteivel, és az általunk kínált megoldásokkal.

 

Regisztrálok az Antares Vision Open House 3.0-ra

Program

Az Antares Vision Open House 3.0 programját úgy állítottuk össze, hogy a gyógyszeripari szerializáció iránt érdeklődő látogatóink elméleti és gyakorlati tapasztalatokat is szerezzenek.

 

8:30 – 9:30 Érkezés – regisztráció – reggeli
9:30 – 10:30 ATS Four – teljes körű szoftveres megoldás bemutatása az L4-es szinthez. Az Antares Vision által kifejlesztett szoftveres ökoszisztéma a szerializációs adatfolyamokat kezeli. Emellett összeköti a gyártó üzemeket, a CMO-kat, a logisztikai szolgáltatókat és a hatóságokat – mindezt egy új adattárolási koncepció segítségével – Előadó: Daniele Rossi, IT Project Manager (Antares Vision S.r.l.)
10:30 – 10:50 Kávészünet
10:50 – 11:50 CMO-knak milyen folyamatokat kell megvalósítaniuk ahhoz, hogy szerializálhassanak, illetve hogyan kapcsolódhatnak az L4-hez – Előadó: Miklós Péter, Szerializációs ágazat projektvezetője (Masterprint Kft.)
12:00 – 13:00 Ebédszünet
13:00 – 15:00 A résztvevők találkozhatnak és konzultálhatnak vezető mérnökeinkkel, akik a fejlesztések irányítói, illetve megnézhetik készülő szerializációs állomásainkat.

 

Az Antares Vision Open House 3.0 mindkét napján ugyanazt a programot tartjuk meg, hogy vendégeink kiválaszthassák a számukra megfelelőbb dátumot.

 

Regisztrálok az Antares Vision Open House 3.0-ra

Mit nyújt az Antares Vision Open House 3.0?

Komoly elméleti tudást biztosítunk az EU FMD előírásairól
Átláthatja a szerializálás teljes folyamatát
Információt kap a finanszírozási lehetőségekről
Egyedi kérdéseiről közvetlenül konzultálhat szakértőinkkel
A gyakorlatban is megismerheti a szerializációs gépeket

 

 

Regisztrálok az Antares Vision Open House 3.0-ra

Szabad helyek száma

Szabad helyek száma

A tavalyi Antares Vision Open House

A tavalyi szakmai nyílt napunkon 30 cég képviselőit láthattuk vendégül. Tekintse meg az akkor készült képeket, videó felvételeket!

 

A rendezvény helyszíne

Regisztráció az Antares Vision Open House 3.0-ra

E-mail: [email protected] | Tel.: +36 1 203 8599

©2018 Masterprint Kft. | Jogi nyilatkozat