Az Antares Vision a gyógyszeriparon belül, a biztonság és a minőségellenőrzés témáit illetően egyre növekvő igényre válaszul létrehozott társaság. A gyógyszeripari képérzékelési technológia és a hozzá kapcsolódó alkalmazások terén szerzett 20 éves tapasztalatnak köszönhetően az Antares néhány éven belül a felügyeleti rendszerek élenjárója lett, és vezető szerepet tölt be az árukövetés (Track & Trace) komplett hardveres és szoftveres megoldásaiban.

 

Az Antares Vision in-line csomagolás ellenőrzési és minőségi megoldásait a 20 vezető legfontosabb multinacionális gyógyszeripari cég legtöbbje választotta már.

 

Tények

  • – több mint 750 szerializációs modul telepítése;
  • 
- 400-nál több teljes aggregáló sor a termelésben;
  • – 7000 felügyeleti rendszer telepítése;
  • – 100 %-ban auditált több mint 45 multinacionális gyógyszeripari cég részéről.

 

Kulcsrakész és költséghatékony megoldás

Rugalmas megoldás szerkezete, nagyszámú termelésben levő rendszere, bevált és hatékony létesítményei és eljárásai révén az Antares garantálni tudja az egy helyről történő beszerzés (one-stop-shop) szemléletet megvalósulását különféle technológiai lehetőségekkel, gyors szállítási időkkel, valamint vonzó és versenyképes árkialakítással.

 

Az Antares ismeri a piac igényeit

A Társaság sikerének kulcsa az erős felülről lefelé irányuló piac- és üzletorientált globális szemléletmód ötvözése a helyi, ügyfélszempontú rugalmas megvalósítással. A nagy teljesítményű hardver és szoftver architektúra teljesen méretezhető, hogy megfeleljen az időben esetleg felmerülő növekvő igényeknek, ezáltal biztosítva a hosszú távú befektetést, mindig ügyelve az ISO, FDA, EMEA, GAMP és OEE elvárásokra és csökkentve az IT-stratégiára / szervezetre gyakorolt hatást.

 

Az Antares nemzetközi jelenléte

Az Antares Vision 7 telephellyel és 29 értékesítési – szolgáltatási partner vállalattal az egész világon jelen van.
Stratégiailag megalapozottan fejlesztési és üzemeltetési támogatást kínál, hogy képzett műszaki szolgálat révén valódi üzleti értéket nyújtson költséghatékony telephelyekről az egész világon.