Masterprint – Zebra Open House 4.0

Jelöléstechnikai és termékkövetési nyílt nap a Masterprintnél

Masterprint - Zebra Open House 4.0

A Masterprint Jelöléstechnika Kft. és az IBCS Hungary Kft. szakmai nyílt napot rendez, melynek célja, az egyedi azonosítás és termékkövetési rendszerek bemutatása, hogy a fogyasztókhoz csak kifogástalan minőségű és eredeti termékek kerülhessenek, illetve az egyes árucikkekkel kapcsolatos adatok egy rendszerben legyenek dokumentálva, aminek köszönhetően lépésről lépésre követni lehet a termékek mozgását.

 

Regisztrálok az ingyenes nyílt napra

Program

A Masterprint – Zebra Open House 4.0 programját úgy állítottuk össze, hogy a termékkövetés iránt érdeklődő látogatóink elméleti és gyakorlati tapasztalatokat is szerezzenek.

 

DÉLELŐTT
8:30 – 9:30 Érkezés – regisztráció – szendvics reggeli
9:30 – 9:40 Köszöntő – Kárpáti Zoltán, ügyvezető igazgató (Masterprint Kft.)
9:40 – 9:55 Az egyedi azonosítás és a nyomon követés nemzetközi trendjei + GS1 L5 megoldás – Krázli Zoltán, szektormenedzsment igazgató (GS1 Magyarország)
9:55 – 10:30 Egyedi azonosítás és termékkövetés Masterprint rendszerekkel, L1-től L4-ig. Középpontban a minőség és az eredetiség. – Lendvai Gyöngyi, senior sales manager (Masterprint Kft.), Bogár Tamás, key account manager (Masterprint Kft.)
10:30 – 11:05 Termék nyomon követés alapanyagtól a késztermékig. Zebra portfólió bemutatása címszavakban. – Vadas György, értékesítési képviselő (IBCS Hungary Kft.), Vass Máté, senior account manager (Zebra Magyarország Kft.)
11:05 – 12:00 A résztvevők találkozhatnak és konzultálhatnak vezető mérnökeinkkel, illetve megnézhetik kiállított berendezéseinket.
12:00 – 13:00 Ebéd

 

DÉLUTÁN
12:00 – 13:00 Érkezés – regisztráció – ebéd
13:00 – 13:10 Köszöntő – Kárpáti Zoltán, ügyvezető igazgató (Masterprint Kft.)
13:10 – 13:25 Az egyedi azonosítás és a nyomon követés nemzetközi trendjei + GS1 L5 megoldás – Krázli Zoltán, szektormenedzsment igazgató (GS1 Magyarország)
13:25 – 14:00 Egyedi azonosítás és termékkövetés Masterprint rendszerekkel, L1-től L4-ig. Középpontban a minőség és az eredetiség. – Lendvai Gyöngyi, senior sales manager (Masterprint Kft.), Bogár Tamás, key account manager (Masterprint Kft.)
14:00 – 14:35 Termék nyomon követés alapanyagtól a késztermékig. Zebra portfólió bemutatása címszavakban. – Vadas György, értékesítési képviselő (IBCS Hungary Kft.), Vass Máté, senior account manager (Zebra Magyarország Kft.)
14:35 – 15:30 A résztvevők találkozhatnak és konzultálhatnak vezető mérnökeinkkel, illetve megnézhetik kiállított berendezéseinket.

 

A rendezvény időpontja november 27-e és 28-a. Az előadásokat négyszer ismételjük meg a két nap során, délelőtt és délutánon tehát ugyanaz a program várja az érdeklődőket, így a vendégek a számukra megfelelőbb időpontot választhatják.

Mit nyújt az Masterprint - Zebra Open House 4.0?

Komoly elméleti tudást biztosítunk a termékkövetési megoldásokról
Átláthatja a termékkövetés teljes folyamatát
Információt kap arról, a termékkövetés miért jó a fogyasztónak és a gyártónak
Megmutatjuk a termékkövetés hogyan növeli a logisztika és a disztribúció hatékonyságát
A gyakorlatban is megismerheti a jelöléstechnikai és a termékkövetési rendszereinket
Helyszínen megtekintheti a Zebra legújabb ipari termékcsaládjait
Kipróbálhatja a Zebra RFID megoldásait, RFID nyomtató (ZT410R), RFID kézi terminál (MC3390R), RFID fixtelepítésű olvasó (FX9600)
Szakértői támogatást kaphat a nagyvállalati körben használatos címkenyomtatás tervezéséről, fizikai felépítéséről, lehetőségeiről a NiceLabel nyomtatószoftver-család részleteiről
Megtapasztalhatja hogyan lehet a gyártásban használt kiskocsikat 30-40 cm-es pontossággal folyamatosan követni, azokról on-line információkat gyűjteni, ezáltal hatékonyságot növelni
Tájékozódhat targonca-követés és üzembiztonság-növelés témakörökben
Egyedi kérdéseiről közvetlenül konzultálhat szakértőinkkel, meghívott vendégeinkkel

November 27. délelőtt

Szabad helyek száma:

25

Regisztrálok november 27. délelőttre

November 28. délelőtt

Szabad helyek száma:

25

Regisztrálok november 28. délelőttre

November 27. délután

Szabad helyek száma:

25

Regisztrálok november 27. délutánra

November 28. délután

Szabad helyek száma:

25

Regisztrálok november 28. délutánra

Életképek az Open House eseményeinkből

A rendezvény helyszíne

Regisztráció a Masterprint - Zebra Open House 4.0-ra

Masterprint_Logo_Horizontal_1C_TM

E-mail: [email protected] | Tel.: +36 1 203 8599

©2019 Masterprint Jelöléstechnika Kft. | Jogi nyilatkozat