10 éves a Masterprint!

celebrating_10_years_350x240

Tíz évvel ezelőtt kezdődött cégünk, a Masterprint Csoport története – ma pedig, a sok éves töretlen növekedésnek és fejlődésnek köszönhetően elmondhatjuk magunkról, hogy a hazai jelöléstechnikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. Köszönjük valamennyi partnerünknek, ügyfelünknek és kollégánknak az elmúlt tíz évet, mivel csak velük együtt érhettük el ezt a kiemelkedő eredményt!

 

Az évforduló kapcsán leültünk és felidéztük a cég történetét. Akkor, 2007-ben több mint egy évtizedes jelöléstechnikai tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk meg a cégcsoport első tagját, a Masterprintet. Ezzel az első olyan magyar cég lettünk az iparágban, amely 100 százalékban magyar tulajdonú, és ahol az alapítók kivétel nélkül a terület szakértői.

 

Azért döntöttünk úgy, hogy a magunk útjára lépünk, mert úgy éreztük, hogy a megszerzett tudásunkat így tudjuk leginkább ügyfeleink szolgálatába állítani. Már a kezdetektől első számú szempont volt, hogy ebben a nap, mint nap változó ágazatban képesek legyünk lépést tartani az igényekkel és a trendekkel egyaránt.

 

A technológiai háttér azonban mit sem érne kiemelkedően jól képzett szakértőink nélkül. Együtt tanultunk, fejlődtünk a sok év alatt, kitartásuk és bizalmuk nélkül pedig ez a tíz év, amire most visszatekintünk, nem lett volna ennyire gyümölcsöző.

 

Ennek a fejlődésnek köszönhetően sikerült a tervezés, a gyártás, a forgalmazás, az üzemben tartás, valamint a szervizelés terén egyaránt a hazai jelöléstechnikai piac egyik vezető szereplőjévé válnunk. Ez azonban csak az első lépés volt: ma már nem csupán más gyártók által fejlesztett termékek értékesítésével foglalkozunk, hanem saját termékvonalainkkal és fejlesztéseinkkel is egyre erősebben jelen vagyunk a piacon.

 

A piac pedig ma már nem csak Magyarországot jelenti számunkra. Mert közben az igények változtak, ezekre reagálva pedig bővítettük cégcsoportunkat. A Masterprint Digital-lal már kifejezetten a digitális nyomtatásra szakosodott rendszerintegrációval és projektmenedzsmenttel segítjük partnereink munkáját, s váltunk az Antares Vision Track and Trace – Szerializációs megoldások üzletágának exkluzív képviselőjévé Csehországban és Szlovákiában.

 

A Masterquality-t 2011-ben alapítottuk, a cég fő profilja a kombinációs mérlegek (Ishida), az élelmiszeripari vágógépek (Urschel), a vonalvégi másodlagos csomagolásra specializálódott gépek (Cama) valamint az ipari mosogatógépek (Jeros) forgalmazása, karbantartása és szervizelése. Ezek mellett foglalkozunk komplett csomagoló, feldolgozó, anyag- és késztermék továbbító és mozgató rendszerek tervezésével és kivitelezésével is.

 

Ahogy növekedtünk, úgy vált egyre szükségesebbé, hogy egy nagyobb és modernebb, kifejezetten a Masterprint igényeit figyelembe vevő központ létesüljön. Ezért kezdtük el építeni 2013-ban iváncsai központunkat, amely 2014-ben készült el, s azóta a legmodernebb technológiák felhasználásával, közel 1200 m²-en szolgálja munkatársainkat és partnereinket.

 

Egyik elsődleges célunk, hogy tovább növeljük külföldi értékesítéseink arányát. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyógyszeripari termékvonalunk és az egyedi igényekre kialakított rendszereink továbbfejlesztésére is.

 

Számos további célt fogalmaztunk meg a 10. évforduló kapcsán. Ahhoz azonban, hogy ezeket is elérhessük, elengedhetetlen, hogy leendő és már meglévő partnereinknek továbbra is azokat a magas színvonalú megoldásokat biztosítsuk a jelöléstechnikai rendszerek alkalmazása terén, melyek segítségével azonnali versenyelőnyhöz juthatnak az adott piaci szegmensben. Mert az Önök sikere a mi sikerünk is!
Köszönjük, hogy hozzájárultak a Masterprint dinamikus fejlődéséhez!
Reméljük, hogy a következő tíz évben is megtisztelnek minket bizalmukkal, és együtt fejlődhetünk még tovább!