A Leibinger 30%-kal növekedik

Leibinger expanding

Az ipari jelölő és ellenörző rendszerek specialistája 8 millió Eurós beruházást hajt végre

A Paul Leibinger GmbH & Co. KG növeli gyártási területét a Tuttlingeni központjában egy 8 millió Eurós beruházás keretében. Az új gyártóterület felépítése mellett irodaházuk egyéb területei is felszabadulnak, ezzel nagyobb terület jut a már meglévő szolgáltatási és adminisztrációs részlegeiknek.

A terület növelésének fókuszában a JET3 és a JET2neo tintasugaras nyomtató sorozatok jelentős gyártási kapacitásának további növelése áll. “Növeljük rugalmasságunkat, termelékenységünket, termékeink és szolgáltatásaink minőségét, amely tetten érhető a végfelhasználói termékek és tulajdonságaik még kiterjedtebb ellenőrzése során.” mondta Christina Leibinger, a cég ügyvezetője, és hozzátette, hogy “A kivételesen megbízható termékek jelentette előnyök vásárlóink hasznára válnak majd.”

A várhatóan ősszel befejeződő 2.200 m²-es új gyártócsarnok építése jelenti majd a területnövekedés legjelentősebb elemét. Ezen felül felszabadul 1,650 m² a Hermle-Leibinger Systemtechnik GmbH kiköltözésével. Gyakorló- és oktatóterem, valamint az ipari tintasugaras nyomtatók bemutatótermének kialakítása is folyamatban van. Itt a vásárlóknak és a disztribútoroknak lehetősége lesz a legújabb termékmodellek funkcióinak megismerésére, kipróbálására, tesztelésére.

“A területek növelése létfontosságú, hogy lépést tudjunk tartani a cég növekedési ütemével” – jegyezte meg Christina Leibinger, utalva a 2013-as 23%-os, valamint a 2014 Q1-es 12%-os (időszak alapú összehasonlításban) eladási volumen növekedésre. Ez a növekedése új pozíciókat jelent a gyártás, az értékesítés valamint a kutatás-fejlesztési területeken is.

Tudjon meg többet a Leibinger termékeiről:

https://masterprint.eu/brand/leibinger

A Leibinger legújabb terméke:

https://masterprint.eu/product/leibinger-jet2neo