A Novexx tulajdonába került az Eidos

novexx-eidos-acquisition-thumb-350x240

A Novexx Solutions megvette az olasz Eidos S.p.A-t, s mivel a Masterprint Jelöléstechnika Kft. mindkét brandet évek óta képviseli, így a fúzió cégünket is érinti.

 

A lépéssel a Novexx Solutions tovább erősíti pozícióját, a tranzakcióval jelentősen megnő az általa kínált megoldási lehetőségek száma. Mint az ipari jelöléstechnikában, illetve címkenyomtatásban piacvezető cég, az Eidos tökéletesen kiegészíti majd a Novexx csoportot – áll az adásvételről kiadott közleményben. A felvásárlással a németországi központú Novexx még sokoldalúbban tudja majd kiszolgálni a megrendelők igényeit.

 

A Novexxel együtt az Eidos továbbra is arra fókuszál majd, hogy megújuló hozzáadott értéket teremtsen nem csak a már meglévő megrendelői bázis számára, hanem az új vásárlóknak is, akik úgy döntenek, hogy igénybe veszik szolgáltatásainkat – mondta a Novexx egyik vezetője. A remek piaci körülmények és az Eidos-ban rejlő szakmai és technológiai lehetőségek megkönnyítették a döntésünket, hogy befektessünk ebbe a vállalatba – tette hozzá a Novexx képviselője.

 

A megvásárolt vállalat továbbra is Eidos S.p.A. néven működik majd. A több mint 40 évig családi tulajdonban lévő Eidos számára az új korszakkal új lehetőségek nyílnak meg a fejlesztések és beruházások terén, ami a hosszú távú sikereket és a további növekedést biztosíthatja.