Antares Open House 2.0 a MAGYOSZ együttműködésével

antares-open-house-2-0-350x240

A gyógyszeripari szerializációról tart három napos szakmai nyílt napokat partnerével, az Antares Vision-nel a Masterprint június 7-8-9-én.

 

Európai szinten évi több tíz milliárd doboz, zömében vényköteles gyógyszer – ezekre a készítményekre vonatkozik majd az az uniós szabályozás, melynek célja, hogy ellenőrizhető legyen a gyógyszerek eredetisége. A 2019. február 9-én életbe lépő EU FMD előírásai szerint a dobozokon egy egyéni azonosító jelet kell feltüntetni, mely segítségével visszakövethető, pontosan beazonosítható lesz az adott készítmény.

 

Az Antares Vision és a Masterprint Jelöléstechnika Kft célja, hogy a gyártóknak testreszabott megoldásaival segítsen az átállásban, hardver és szoftver oldalon egyaránt. Az Antares Vision a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari ellenőrző és árukövetési rendszerekkel foglalkozó cége.

 

Az Antares Vision és partnere, a Masterprint Jelöléstechnika Kft. a rendelet miatt szükségessé vált változtatásokról, az azokkal járó kihívásokról és az általuk nyújtott megoldásokról tart három napos szakmai nyílt napot június 7-8-9-én. A programot a MAGYOSZ együttműködésével szervezzük. Annak érdekében, hogy az elhangzó információkhoz minél többen juthassanak hozzá, a program mindhárom napon ugyanaz lesz, így az érdeklődő szakemberek, üzletfelek nagyobb eséllyel tudnak részt venni valamelyik nap előadásain.

 

Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy rendezvényünkön részt vesz és előadást tart dr. Bíró Eszter EU és nemzetközi referens (EMMI EUNEF), aki a gyógyszereken elhelyezendő biztonsági elemekkel kapcsolatos uniós rendelet értelmezésében segít a hallgatóknak, valamint dr. Illés Zsuzsanna, a Generikus Gyógyszergyártók és Forgalmazók Magyarországi Egyesületének igazgatója, előadásának címe: EU HUB és HUNVO. Vass Gergely, a European Pharma Hub Kft. gyártási divízió és logisztikai vezetője a bérszerializálásról beszél majd, az Antares Vision és a Masterprint Jelöléstechnika Kft. szakemberei pedig az L4, illetve az L1 – L2 – L3 szint szoftveres környezetét mutatják be a résztvevőknek.

 

Az előadások mellett gépeinket is megismerhetik: bemutatjuk az Antares-Masterprint Hybrid Print&Check Tamper Evident, az Antares Print&Check Evo, az Antares Print&Check All in One, valamint az Antares Aggregation Module szerializációs állomások működését.

 

Hasznosnak ígérkezik találkozónk, hiszen az iparág különböző szereplői – a hatóságok, a minisztériumi referens, a gyógyszergyári szövetség, valamint a gyógyszergyártók – eszmecseréket folytathatnak és tájékozódhatnak az előttük álló összetett, ugyanakkor sürgős feladat kapcsán.

masterprint_logo_secondmenu
antaresvision_logo_350x240
magyosz-logo-vegleges-150x40

Itt tud regisztrálni az Antares Open House 2.0-ra:

https://masterprint.eu/antares-open-house-2-0/

Tavaszi-nyári eseménysorozatunk:

https://masterprint.eu/news/tavaszi-nyari-esemenysorozatunk/