Antares Open House - beszámoló

antares-open-house-350x240

A Masterprint Jelöléstechnika Kft. és az Antares Vision S.r.l. 2016. november 28 – 30 között rendezte meg az Antares Open House szakmai nyílt napokat. Az eseményre látogató 30 cég munkatársai szakértői előadásokon vehettek részt, szakmai kapcsolataikat mélyíthették, valamint bemutattuk számukra az általunk kínált különböző track & trace és szerializációs megoldásainkat.

 

A Masterprint és az Antares Vision stratégiai együttműködésének keretében került megrendezésre az Antares Open House szakmai nyílt nap, amely három napja során 30 cég 67 munkatársa látogatott el hozzánk. Az eseményen bemutatásra került az Antares gyógyszeripari termékei közül három, az Antares Print & Check Evo, az Antares Print & Check All in One, valamint az Antares Aggregáló Modul.

Az Antares saját termékei mellett bemutattuk a stratégiai együttműködésünk keretében közösen kifejlesztett Antares-Masterprint Hybrid Print & Check rendszert is, amely teljeskörű megoldást kínál a gyógyszeripari jelöléstechnika terén.

A három nap során a szakmai résztvevők a bemutatott gépek mellett neves szakértők előadásait hallgathatták meg a gyógyszeripari szerializáció különböző területeiről. Az előadások szünetében pedig néhány finom falat mellett folytatódhatott a szakmai kapcsolatépítés és tapasztalatcsere.

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy a résztevők visszajelzései alapján sikerült egy valóban sikeres nyílt napot lebonyolítanunk, amelyen jó hangulatban sikerült valódi szakmai értéket nyújtanunk az eseményre látogatóknak. Őszintén reméljük, hogy a következő alkalmakon még több partnerünkkel találkozhatunk majd!

 

Az eseményről készült képekből összeállított alábbi galériában még több pillanatképen elevenedik föl az Antares Open House.