Belépő a prémium osztályba – új Leibinger nyomtató elérhető áron

masterprint-leibinger-jetone-350x240

Kis vagy nagy mennyiség feliratozása, folyamatos vagy szezonális gyártás? A Jet One nyomtató változatlan Leibinger-minőségben, alacsonyabb áron nyújtja azokat a funkciókat, amelyek Önnek fontosak.

 

A világ 150 országában jelen lévő német Leibinger az ipari felhasználású feliratozók egyik vezető gyártója. Az ipari jelöléstechnika számára nyújtanak integrált megoldásokat – tintasugaras nyomtatókat és kamerás ellenőrző rendszereket fejlesztenek és gyártanak. Az alapítás óta a Leibinger család kezében lévő csoport valamennyi terméke Németországban készül, ezzel garantálják az ellenőrizhető és megbízható minőséget.

 

A piaci igényeket folyamatosan követő fejlesztéseik immár 10 éve szerepelnek a Masterprint Kft. kínálatában, a Jet One-t megelőző nyomtatócsaládok mind más és más igény alapján születtek.

 

Extrém gyors, extrém kicsi vagy extrém színes

 

Vannak iparágak, ahol a gyártási sebesség folyamatosan nő, és a termelési mennyiséget az határozza meg, hogy a jelölés képes-e követni a gyártás sebességét. Ezért fejlesztette ki a Leibinger az extrém gyors High-Speed nyomtatócsaládot, melynek tagjai akár 1000m/perc tempóval képesek feliratozni az elkészült árukat úgy, hogy a nyomtatási kép tökéletesen olvasható. A JET Rapid használatával akár 30 százalékkal is meg lehet növelni a feliratozási – és így a gyártási sebességet. Ez a nyomtató még a legnagyobb sebességnél is tökéletes minőségben feliratoz a legkülönbözőbb felületekre és anyagokra, érintés nélkül.

 

A Universal nyomtatócsaládhoz tartozó JET3up CIJ tintasugaras printerek több mint 800 felhasználóbarát funkcióval rendelkeznek. Az automata Sealtronic fúvókatömítés biztosítja, hogy a tinta ne száradjon ki, még a termelés hosszabb idejű leállása során sem. A jelölés gyors és megbízható, maximális nyomtatási sebessége 10m/s. Akár 5 sort is képesek jelölni – többek között üvegre, filmre, fára, fémre vagy kábelre.

 

A LEIBINGER JET3up MI mikronyomtató apró, precíz nyomatokat készít a legkisebb felületekre is, akár 0,7 mm-es méretben. Ez lehet betű, szám vagy vonalkód, a nyomtatási kép még ilyen kis méretben is jól olvasható – ez többek között a kábelgyártásban központi kérdés. A JET3up PI pigment nyomtató specialitása, hogy színes tintával nyomtat sötét felületre úgy, hogy a nyomtatási kép kontrasztos, tökéletesen olvasható. A LEIBINGER EP tojásjelölőinek köszönhetően gyerekjáték megfelelni az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, a feltüntetendő információk gyorsan és megbízhatóan elhelyezhetőek a tojásokon.

 

Basic Line – a megbízható alapszéria

 

A Basic Line családhoz tartozó JET2neo könnyen kezelhető és alacsony működési költségű nyomtató, ami akár 3 sorban képes feliratozni különböző betűtípusokkal. Nyomtat szöveget, vonalkódot, számokat, 2D kódokat vagy grafikákat. A JET2neoS tintasugaras jelölő fő erénye az apró, gyors és pontos nyomtatás, míg a JET2neoD-t kifejezetten arra tervezték, hogy poros környezetben jól teljesítsen.

 

Jet One – CIJ nyomtató minden vállalkozásnak

 

A Leibinger legújabb terméke a Jet One. A vállalat legolcsóbb tintasugaras jelölője, ami ennek megfelelően a korábban bemutatott berendezésekhez képes „korlátozott” funkciókkal rendelkezik. Pontosan azokkal, amelyekre a hatékony gyártási folyamatokhoz az Ön vállalkozásának szüksége van – sem többel, sem kevesebbel. Nagyon kifejezően Entry a kategória neve – a berendezést elsősorban azoknak szánják, akik ezzel a kiváló minőségű, de elérhető árú feliratozóval szeretnének belépni a jelöléstechnika világába. Nem több tízéves nagyvállalatoknak kínálják, hanem kisebb cégeknek, amik elsősorban élelmiszert, italt és fogyasztási cikkeket gyártanak. A cél az, hogy azoknak is minőségi megoldást tudjanak nyújtani az ipari jelöléstechnika területén, akiknek fontos az alacsony bekerülési és fenntartási költség (oldószer + karbantartás). Azt is figyelembe vették, hogy ezeknél a vállalkozásoknál nem feltétlenül zajlik folyamatosan a termelés: a Jet One nyomtatók szakaszos gyártásnál is kiválóan használhatóak, mert a légmentesen zárható fúvókának köszönhetően a nyomtatófej nem szárad be. A Leibinger többi berendezéséhez hasonlóan ezek is prémium kategóriás német termékek, ugyanúgy 2 éves garanciával, mint a vállalat többi nyomtatója. Az érintés nélküli jelölésnek köszönhetően a nyomtatás gyors, és a hatékonyságot növeli az is, hogy a különleges tinta azonnal, kevesebb, mint 1 másodperc alatt megszárad.

 

Jet One a Masterprint kínálatában

 

A Masterprint Kft. a Leibinger kizárólagos magyarországi forgalmazója. Hogy minél több hazai kis- és középvállalkozás juthasson hozzá ezekhez a kiváló feliratozókhoz, a Masterprint Kft.-nél a többi Leibinger jelölőhöz hasonlóan a Jet One is beszerezhető.

 

A folyamatos tintasugaras technológia (CIJ) ugyanis a termékek megjelölésének legrugalmasabb, legsokoldalúbb és leggazdaságosabb módszere, a legjobb választás ahhoz, hogy egy vállalkozás hiba nélkül meg tudjon felelni az egyre szigorodó előírásoknak. Az új nyomtató sokoldalúságát fejezi ki az is, hogy minden elképzelhető termék és anyag feliratozására alkalmas: műanyag, üveg, fa, fém, kerámia, műszaki kompozit anyagok, karton és papír. Mindez állandó és változó adatokkal: lejárati idő, kötés-/tételszámok vagy akár grafikák. Legyen szó domború vagy homorú, durva vagy sima felületről, a Jet One tökéletesen olvasható és tartós feliratokat helyez el a termékeken. Két sorban nyomtat különböző betűtípusokkal és írásmódokban, változtatható írásmagassággal és szélességgel, valamint többfokozatú kontraszttal.

 

Mindig üzemkész, nincs többé beszáradt tinta

 

Az automatikus Sealtronic fúvókazáró rendszernek köszönhetően a Jet One néhány másodperc alatt üzemkész, indításkor pedig nem folyik a tinta, rögtön tiszta nyomatképet biztosít. A legkorszerűbb hardver és szoftver elemekből valódi prémium termék állt össze – beállíthatók a dátum- és időfunkciók, a számláló, valamint a folyószámozási és a méterjelölő funkciók csakúgy, mint az automatikus lejárati idő, a dinamikus visszafelé nyomtatás és a stop funkció a beállított darabszám elérése után. Kezelése egyszerű: egy színes 5,7”-os, Windows alapú érintőképernyős felülettel vezérelhető. Digitális be- és kimeneteinek, illetve USB interfészének köszönhetően könnyedén beilleszthető a gyártósorba. Ráadásul a folyamatos gyártás során korlátlan számú nyomtatási feladat hozható létre – és menthető el a későbbi újrafelhasználáshoz.

 

Teljesen az Ön elképzelései szerint – csak még jobban

Tudjon meg többet a Leibingerről:

/brand/leibinger

Kapcsolódó / letölthető pdf:
Leibinger-JetOne-Brochure-EN.pdf