Beszámoló a Pharmaceutical Serialisation & Traceability 2016-ról

conference_hero_350x240

2016-ban immáron hetedik alkalommal került megrendezésre Genfben a Pharmaceutical Serialisation & Traceability konferencia, amelyen Európa vezető szakértői között idén a Masterprint is részt vett. Az eseményen bemutattuk az Antares-Masterprint Hybrid P&C feliratozó, ellenőrző és validáló rendszerünket is.

 

2016. November 7-9 között az európai gyógyszergyártók krémje gyűlt össze Genfben, hogy megosszák egymással tudásukat és tapasztalataikat az iparági szerializáció és nyomonkövetés területén. A konferencia előadásai széles területet fedtek le mind a gyártás- mind a logisztika területén, olyan neves cégek szakértőitől, mint a Pfizer és a DHL. Az előadások minősége magas szintű volt, rengeteg belső információval, tippel és tapasztalattal távozhattak a résztvevők.

 

Az előadások mellett a konferenciára érkezők a kiállítói standokon építhettek szakmai és üzleti kapcsolatokat elismert cégek képviselőivel. A Masterprint olyan Európa- és világszínvonalú cégek mellett jelent meg, mint az Antares, a Sharp és az Uhlmann. A kiállítók megoldásai között szinte minden gyógyszeripari nyomonkövetési kihívásra választ találhattak az érdeklődők.

 

A konferencián kiállítók között egyedülálló módon a mi standunkon lehetett gyakorlatban is kipróbálni jelölőgépet, az Antares-Masterprint Hybrid P&C rendszerünket. A legmagasabb vevői-termelési igényeket kielégítő feliratozó, ellenőrző és validáló rendszerünk teljes értékű megoldást nyújt a kis- és nagyszériás gyógyszerek egyedi jelölése terén.

 

Örömünkre szolgált, hogy a konferenciára látogató szakértők is elismerő érdeklődéssel fogadták a gépünket, így kollégáink a három nap után fáradtan, de büszkén, és rengeteg tapasztalattal indulhattak haza.

Korábbi beharangozó cikkünk az eseményről:

https://masterprint.eu/news/masterprint-a-pharmaceutical-serialisation-traceability-2016-on/

A konferencián bemutatott Antares-Masterprint Hybrid P&C rendszerünk:

https://masterprint.eu/product/antares-masterprint-hybrid-pc-2/