Beszámoló az Ipar Napjai 2017-ről

masterprint_mach-tech_ipar_napjai_2017_350x240_02

30 négyzetméteren mutatkozott be a Masterprint a Mach-Tech és Ipar Napjai Szakkiállításon, ami május 9 és 12 között zajlott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Cégünk első alkalommal vett részt a nívós szakmai fórumon.

 

Az általunk forgalmazott gépeket és saját fejlesztésű jelöléstechnikai rendszereinket társkiállítónkkal, a Sato Europe GmbH-val közösen mutattuk be. Standunkon a Leibinger és a Hitachi kiskarakteres tintasugaras nyomtatóit, a Matthews nagykarakteres jelölő berendezését, valamint a Novexx legújabb asztali címkenyomtatóját, illetve kártyanyomtatóját is kiállítottuk. A szinergia lehetőségeit kihasználva a szomszédos kiállítóval közösen állítottunk össze egy robotkarra felszerelt Hitachi kiskarakteres tintasugaras nyomtatót. 16.700 látogatója volt a vásárnak a négy nap alatt és örömmel tapasztaltuk, hogy gépeink, testreszabott szolgáltatásaink iránt komoly volt az érdeklődés. Sikerült látványos, a tevékenységünket sokoldalúan bemutató standdal megjelennünk a kiállításon.

 

A kiállításról készítettünk egy rövid videót, ami igazán jól kifejezi, milyen mozgalmas volt ez a négy nap:

 

 

Fontos számunkra, hogy a piacvezetők, az ismert világcégek mellett a Masterprint jelen legyen a szakmai rendezvényeken, ahol a kapcsolatteremtés és a bemutatkozás mellett üzleti együttműködések is születnek. Mivel a Masterprint nem csak forgalmaz, hanem fejlesztésekkel is foglalkozik, és folyamatosan bővíti a palettáját, egy ilyen vásár remek alkalom arra, hogy az iparban, technológiában éppen aktuális trendeket még inkább nyomon követhessük. Filozófiánk az, hogy komplex megoldásokat nyújtunk kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Az Ipar Napjaihoz hasonló rendezvényeken alkalom nyílik arra, hogy már meglévő partnereink, illetve leendő megrendelőink személyesen mondják el elképzeléseiket és igényeiket.

 

A kiállítás egy másik helyszínén is megtalálhattak minket a látogatók: az Óbudai Egyetem szervezésében létrejött Application Zone-ban is bemutatkoztunk. Ez egy interaktív bemutatótér, ahol a kiállítók közösen, gyakorlati példákon keresztül, működés közben mutatják be gépeiket, eszközeiket vagy szolgáltatásukat, a látogatókat is bevonva. Kiállított gépünk így része volt egy látványos, elképzelt gyártási folyamatnak. Az Application Zone-ban a Masterprint az Antares gyógyszeripari szerializációs állomását mutatta be, az interaktív zónára több mint 7000-en voltak kíváncsiak.

 

Következő rendezvényünk az Antares Open House gyógyszeripari szerializációs nyílt nap lesz, melyet június 7-e és 9-e között rendezünk meg iváncsai központunkban.