Csereakció – most érdemes Hitachi tintasugaras jelölőre váltani

masterprint-hitachi-ux-b160w-350x240

Minimum 500.000 Ft-értékben beszámítjuk régi CIJ feliratozóját, ha Hitachi UX-B160W tintasugaras jelölőt vásárol a Masterprint Kft-nél. 

 

A Hitachi több mint 40 éve fejleszt és gyárt ipari jelölésekhez használt nagyteljesítményű tintasugaras nyomtatókat a jól bevált folyamatos tintasugaras (CIJ) elv segítségével.

 

Mivel biztosak az általuk gyártott eszközök minőségében, feliratozóikra 2 év garanciát nyújtanak.  Az összes, működési szempontból kritikus alkatrészt házon belül állítják elő, így a magas minőséget nehéz, ipari környezeti körülmények között is garantálják. A korrózió ellen nikkel-króm bevonat védi a nyomtatófejet, a rozsdamentesacél-háznak köszönhetően pedig szélsőséges környezetben is megbízhatóan működik a berendezés. Az intelligens tintapatronok csökkentik a veszélyes folyadékok kiömlésének kockázatát, az utántöltés így kosz- és hibamentes. 

 

A fenntartási költségek minimálisak, hiszen a tintavisszanyerési technológiával egyetlen csepp tinta sem vész kárba; nem mellesleg a környezeti terhelés is jelentősen csökken. A motorsebesség-vezérlő funkció az oldószerpárolgást akadályozza meg. Esély sincs a rossz tintával nyomtatásra – a hibák csökkentése érdekében az eszköz RFID azonosítással rendelkezik a gyors tinta- és oldószercseréhez.

 

A berendezés kiváló minőségben nyomtat egyenes, homorú vagy domború felületre, papírra vagy műanyagra lejárati dátumot, logót, vonalkódot, tételszámot vagy datamátrix kódot, alacsony vagy magas hőmérsékleten (0-50 °C), akár poros környezetben is. 

 

A téves nyomtatások elkerülése érdekében a kijelző jól látható,10.4” méretű. Szintén a könnyű kezelést szolgálja, hogy a patronok cseréjéhez nincs szükség szerszámra, maga a csere pedig megállás nélkül is történhet. 

 

Remek alkalom, hogy lecserélje meglévő feliratozóját, az Önnek szóló személyre szabott ingyenes ajánlatunkért keresse a Masterprint Kft. munkatársait, örömmel állunk rendelkezésére! 

 

A csereakcióval és a berendezéssel kapcsolatos bővebb információkat az alábbi linkre kattintva talál:

 

Hitachi UX B160W Csereakció

Az akciónkról ezen az oldalon talál bővebb információt:

https://masterprint.eu/hitachi-ux-b160w-csereakcio

Kapcsolódó / letölthető pdf:
Masterprint_Ad_A4_Hitachi_03.pdf