Egy lépés a jövőbe: az új LEIBINGER Jet3up

Filling_Tanks_EN_300dpi

Sok éven keresztül a Paul Leibinger GmbH & Co. KG CIJ nyomtatói maximális minőséget és megbízhatóságot nyújtottak a termékek érintésmentes jelölésekor. A JET3up-pal még nagyobb teljesítményt és jobb felhasználói élményt nyújt a több mint 800 beépített funkció – hogy a hozzáadott érték még nagyobb legyen.

 

A német jelöléstechnikai szakértő magabiztosan tekinthet a jövőbe az új JET3up CIJ nyomtatójával. A JET3 model frissített változatában a legújabb tintasugaras technológia mellett számos nagyszerű funkció és még több felhasználóbarát újítás található. Mint a LEIBINGER összes kiskarakteres nyomtatója, a JET3up is automatikus Sealtronic fúvóka-záró található, amely megakadályozza a nyomtatófej kiszáradását. Ennek, valamint a Clean Instant Start and Stop Technology-nak köszönhetően a nyomtató minden esetben néhány másodpercen belül használható – karbantartási vagy tisztítási eljárások nélkül is.

 

A JET3up 800 beépített funkciója és sokfajta kiépítési lehetősége kielégít mindenféle vevői igényt. A kipítések bármilyen ipari környezetben alkalmazhatóak:

– JET3up PI pigment alapú tintákhoz
– JET3up MI mikro-nyomtatáshoz
– JET3up PRO az ipari szabvány IP65 tintákhoz, nedves és poros környezethez

 

Ezeken felül, LEIBINGER Drop Position Control technológiája még pontosabb nyomatokat eredményez az egyes tintacseppek pontosabb elhelyezésével.

A Leibinger JET3up termékoldala

https://masterprint.eu/product/leibinger-jet3up

Kapcsolódó / letölthető pdf:
JET3up-EN.pdf