Együttműködés a Masterprint és az Antares Vision között

antaresvision-logo-350x240

A Masterprint Jelöléstechnika Kft. és az Antares Vision S.r.l. 2016. július 19-én kizárólagos együttműködési szerződést írt alá Magyarországra, Csehországra és Szlovákiára. A megállapodás célja, hogy professzionális, teljes körű lokális támogatást tudjunk nyújtani a partnereinknek termékeinkkel a gyógyszeripari jelöléstechnika által adott kihívásokra.

 

Mindkét együttműködő vállalat komoly tapasztalatokkal rendelkezik a gyógyszeriparban. Az Antares Vision az egyik legnagyobb – ha nem a legnagyobb – gyógyszeripari ellenőrző és árukövetési rendszerekkel foglalkozó cég a világon, több mint 20 év tapasztalattal. Az évek során több mint 800 szerializációs modult és 500 teljes csomagolási gyártósort telepítettek. Az ügyfelei között olyan elismert cégeket találhatunk, mint a Sanofi vagy a Teva, ahol kizárólagos globális beszállítóként dolgoznak az árukövetési rendszereik terén. Ezek mellett eszközeiket a világ 20 legnagyobb gyógyszeripari cége gyárainak legtöbbjében megtalálhatjuk.

 

Az Antares sikerének alapja az, hogy összehangolják a nemzetközi üzleti szemléletmódjukat a helyi piacok ügyféligényeivel, és így alakítanak ki rugalmas megoldásokat minden felmerülő problémára. 2014-ben az European Business Awards innovációs díját, míg 2015-ben ugyanitt a legjobb organikus növekedési stratégiájának díját szerezték meg. Jelenleg 46 országban vannak jelen 28 partnerükön keresztül, és ez a szám bővül most tovább a Masterprinttel kötött kizárólagos partneri szerződéssel három újabb országra.

 

A partnerkapcsolat alapját a Masterprint sok éves gyógyszeripari jelöléstechnikai tapasztalata, a szakmailag elismert mérnöki csapata és a magyarországi piacon elfoglalt pozíciója adta. A Masterprint Magyarországon kiemelkedő piaci pozícióban van az ipari jelölés-, kódolás-, és csomagolástechnikában. Az együttműködés szempontjából külön kiemelendő a Masterprint PharmaJet jelöléstechnikai rendszer, amely gyógyszergyártók és forgalmazók számára kínál megoldásokat a kis- és nagyszériás, országspecifikus termékek piacán. A rendszer különböző integrációs megvalósításokban megtalálható már olyan hazai gyógyszeripari cégeknél, mint az Egis, a Béres vagy a Cemelog.

 

A kooperáció a két cég között megerősíti és kiterjeszti mind a két fél tevékenységét, és lehetővé teszi a professzionális lokális terméktámogatást. Ezzel az együttműködéssel minden partnerünk számára teljes körű megoldást tudunk kínálni az EU szabályozások adta kihívásokra a gyógyszeripari szerializáció és nyomkövetés területén a magyar, cseh és szlovák piacokon.

 

Masterprint_Certificate_signed

Kapcsolódó / letölthető pdf:
Masterprint-Certificate-signed.pdf