GS1 vonalkód-ellenőrző alkalmazás, bármilyen okostelefonra!

GS1 Logger For Staff - Mobile devices

A “GS1 Logger for Staff” alkalmazást a GS1 Magyarország kifejezetten azért készítette, hogy a GS1 Azonosító Kulcsok érvényességének és a vonalkódok szabványosságának ellenőrzéséhez adjon egy könnyű, mindig kéznél lévő eszközt, amelyet ezzel az írással ajánlunk kedves ügyfeleink figyelmébe.

 

Az Android, iOS és Windows Phone platformokon elérhető Logger for Staff mobil alkalmazás és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra megoldást nyújt a GS1 Azonosító Kulcsok érvényességének ellenőrzésére (a GS1 GEPIR hálózaton keresztül), valamint az adathordozó és adattartalom szabványosságának vizsgálatára, minősítésére a GS1 General Specifications elvek mentén a GS1Lib segítségével.

 

Az app minden leolvasást eltárol a szerveren, így azok később is hozzáférhetők, nem csupán a telefonos alkalmazásokról, hanem webes felületen is. Itt szűrés segítségével könnyen áttekinthetők az adatok, le lehet kérni statisztikákat, helyszínre, időszakra vonatkozóan.

 

Az alkalmazást azért ajánljuk partnereinknek, mert így egyszerűen ellenőrizhető, hogy a használatban lévő jelölés GS1 kompatibilis-e, illetve milyen módosításokra van esetlegesen szükség.

 

 

Mire jó a GS1 Logger?

Burányi Zsófiát, a GS1 Magyarország PR és marketingmenedzserét kérdeztük

 

Az Android, iOS és Windows Phone platformokon elérhető GS1 Logger mobil alkalmazás és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra megoldást nyújt a GS1 Azonosító Kulcsok érvényességének ellenőrzésére (a GS1 GEPIR hálózaton keresztül), valamint az adathordozó és adattartalom szabványosságának vizsgálatára, minősítésére a GS1 General Specifications elvek mentén.

 

Az ellátási láncok szereplőit támogató szabványok ugyanis csak akkor lehetnek eredményesek, a hatékony működést segítő eszközök, ha az illetéktelen felhasználók nem okozhatnak ellentmondásokat az információs folyamatokban.

 

Az érvényesség ellenőrzése később kiegészült a vonalkódok szabványosságának minősítését támogató funkcióval. Ez a funkció egyrészt oktatási célokat szolgál, másrészt segíti az ellátási láncok szereplői közötti információáramlás szabványosságának ellenőrzését.

 

Az érvényesség és szabványosság azonnali ellenőrzésén túl a vonalkód szkenneléssel létrehozott rekordok eltárolásra kerülnek a Logger szerveren (a szkennelt adatokon túl különböző adatforrásokból további információkat is lekérdez és tárol a szerver).

 

A mentett rekordok bármikor visszakereshetők nem csak a mobil applikációban, hanem az alkalmazás webes felületén keresztül is. Ezen az oldalon minden felhasználó jogosultságaitól függően a saját, vagy szervezetének leolvasásait tekintheti meg időrendi sorrendben. Szűréseket végezhet az előzmények listában, statisztikai kimutatásokat kérdezhet le adott időszakra, helyre vonatkozóan, és tömeges vonalkód ellenőrzéseket végezhet (Batch Query funkció).

 

A GS1 Tagszervezetek munkatársai mellett 2015. júliusától, az ún. GS1 Logger Premium keretrendszer bevezetésétől kezdve a GS1 Tagszervezetek Partnerei, azaz minden GS1 Felhasználó tud a Logger rendszerbe regisztrálni és használatba veheti az alkalmazást, illetve a kapcsolódó webes felületet.

 

Az egyre növekvő felhasználói létszám kapcsán a GS1 Magyarország egy nagyobb fejlesztési szakaszt fog lezárni idén ősszel, új alapokra helyezve az alkalmazást. A 3.0 verzió még jobban törekszik a felhasználóbarát kialakításra és a hatékonyságra. A váltást arculati megújulás is kíséri majd, melynek kapcsán elsőként a megoldás neve és logója frissült.

 

Általános kérdésekkel, vagy további információkért kérjük, keresse bizalommal a GS1 Magyarországot az [email protected] e-mailcímen.

Kapcsolódó / letölthető jpeg:
all-devices-350x240.jpg