header-hitachi-lm

Hitachi lézerrel a pontos jelölésért

LM_C-300-340x240

A Hitachi szakemberei ellátogattak a Masterprinthez, hogy háromnapos tréninget tartsanak. Alaposan megismerhettük legújabb jelölőberendezéseiket, az LM szériát.

 

Ezek a korszerű, 2015 őszén debütált lézeres jelölőrendszerek nagyon nagy sebesség mellett képesek a maximális pontosságot tartani.

 

A különböző hullámhosszok és a variálható lencsebeállítások lehetővé teszik, hogy mindezt többféle felületen végrehajtsa a rendszer: papíron, üvegen, műanyagon, rugalmas fólián és filmen, illetve hullámpapíron is.

 

Az egység nagyon kompakt, helytakarékos kivitelezésű, a legmodernebb kezelőszervek segítségével bármilyen üzemi hálózatra könnyedén kapcsolódik. A szoftver stabil, egyszerűen üzemeltethető Windows környezetből, illetve a 10,4 hüvelykes beépített érintőképernyőn keresztül.

 

A jelölés nagyobb távolságból is megoldható. A kettős tokozásnak köszönhetően rendkívül robusztus a gép, a lézercső és az optika annyira jól védett, hogy szélsőséges feltételek mellett, ipari környezetben is jól alkalmazható. Igen környezetbarát megoldás, hiszen nem keletkezik melléktermék. A rendszer emellett energiatakarékos, gazdaságosan üzemel.

 

A tréning során egy partnerünknél lehetőségünk volt alumínium csomagolóanyagú termékeket ellátni a megfelelő jelöléssel. Ez a csomagoló sor nem kevesebb, mint 350 db terméken végzi el a munkát egy perc alatt. Az ezen a soron beüzemelt Hitachi LM-330P kiválóan ellátta feladatát, így a gyakorlatban is meggyőződhettünk a lézeres jelölési technológia nyújtotta előnyökről.

Tudjon meg többet a Hitachi jelölőberendezéseiről

https://masterprint.eu/brand/hitachi/

Tudjon meg többet a Hitachi LM szériájáról!

https://masterprint.eu/product/hitachi-lm/