Ishida X-Ray (IX) élelmiszeripari röntgengép család: a legkisebb részletek sem kerülik el a figyelmét

ishida-x-ray-range-350x240

Az Ishida Europe új röntgengép családdal állt elő, amely képes a legszigorúbb szabályoknak is megfelelően kiszűrni az idegen anyagokat a vizsgált élelmiszerekből Legyen szó fém, műanyag, vagy bármilyen egyéb szennyeződésről, az Ishida új gépei előtt semmi sem marad rejtve. A szigorú szabályozásoknak való megfelelés mellett külön hangsúlyt fektettek a felhasználóbarát kialakításra és a biztonságos működésre.

 

Az Ishida röntgengépeinek új IX-es sorozata magasra teszi a lécet teljesítményével és felhasználóbarát kialakításával, miközben a világ minden országában kialakított szabályoknak megfelel. Kiemelten fontos volt a hibatűrési készség, hogy olyan esetekben se legyen szükség költséges termék visszahívásokra, mint egy áramszünet, vagy elromlott alkatrész.

 

Az új család kialakítása során a cél az volt, hogy széles felhasználhatóságú, minden ügyféligénynek megfelelő gépeket alakítsanak ki. Ehhez szükség volt a képalkotó technológia legújabb újításaira, amelyek segítségével a korábbiaknál sokkal pontosabban és megbízhatóbban képesek megbirkózni minden lehetséges szennyező anyaggal.

 

A szennyező anyagok – mint a fémforgácsok, üvegdarabok vagy akár apró kavicsok – mellett a rendszer képes arra, hogy felismerjen hiányzó, törött vagy sérült termékeket is, így még a gyártás és csomagolás során orvosolhatóak ezek a kellemetlen hibák, így biztosítva a maximális megtérülést. Mivel ezek a hibás termékek sose kerülnek a fogyasztók kezébe, a márka hírneve sem csorbul miatta, így további helyzetelőnyhöz juthat a vállalat.

 

A termékcsalád három fő típusból áll. Az IX-EN széria egy megfizethető, pontos, belépő kategóriájú termék, amely megbízhatóan látja el a feladatát. Kiválóan képes ellenőrizni többek között kenyereket, szárított gyümölcsöket és szeletelt sajtokat. Az IX-GN széria kiemelkedően pontos és alapos átvilágítást biztosít. Akár 0.3mm-es acélforgácsokat is képes kiszűrni, és nem okoz akadályt se az üveg, a gumi vagy a kavicsok észlelése sem, még gyors szalagsebességnél sem. Végül, de nem utolsó sorban az IX-G2 széria a család legaprólékosabb és leginkább minden speciális ügyféligénynek megfelelő termékeit foglalja magában. Képes olyan, korábban nehézségeket okozó termékeket is hatékonyan vizsgálni, mint a szárnyashúsok, zöldségek és gabonafélék.

 

Magyarországon az Ishida több területen is jelen van, elsősorban a tej-, a snack-, és a húsiparban rendelkeznek referenciákkal. A termékeiket mi is gyakran alkalmazzuk jelöléstechnikai megoldások készítése során, ahogy tettük korábban bemutatott projektünkben, Magyarország egyik legnagyobb sajtgyárában. Az Ishida termékeinek a testvércégünk, a Masterquality a kizárólagos forgalmazója, amit 2011-ben hoztunk létre azzal a céllal, hogy kiegészítve a portfóliónkat még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni maximális színvonalon az elénk táruló ügyféligényeket.

Masterprint jelöléstechnika Magyarország egyik legnagyobb sajtgyárában

https://masterprint.eu/news/masterprint-jelolestechnika-magyarorszag-egyik-legnagyobb-sajtgyaraban/