ISO 9001 és 14001 tanúsítvány a Masterprintnek!

ISO_english_logo_350x240

A Masterprint Jelöléstechnika 2017. január 20-án komoly előrelépéseket tett két ISO tanúsítvánnyal: megújításra került az ISO 9001-es tanúsítványunk a legújabb elvárások alapján, valamint ISO 14001:2005-es tanúsítvánnyal gazdagodtunk. Ezek azt jelzik, hogy az adott szabványnak megfelelő rendszereket működtetünk, amelyek nemzetközi szintű ellenőrzésnek és követelményeknek is megfelelnek, és biztosítják, hogy kiemelkedő minőségű, pontos jelöléstechnikai szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereink számára.

 

Az ISO 9001:2009 tanúsítvány a minőségirányítási rendszerünket értékeli, amely megfelel azoknak a magas szintű követelményeknek és szabványoknak, amikre egy nemzetközi szinten is versenyképes cégnek szüksége van. Az ezeknek az elvárásoknak megfelelő rendszereknek köszönhetően a munkafolyamatok átláthatóak, a működés szabályozottabbá válik, valamint jelentősen csökkennek a hibák és tévedések. Az idei évben a korábbi ISO 9001:2008-as tanúsítványunkat újítottuk meg, amelyik bizonyítja, hogy továbbra is megfelelünk a legszigorúbb elvárásoknak is.

 

Munkánk és tevékenységünk során különösen fontosnak tartjuk a környezettudatosságot. Az évek során folyamatosan vezettünk be olyan módszereket, amelyek segítségével minimalizálhatjuk a környezeti terhelésünket, és fenntartható módon biztosíthatjuk növekedésünket. Ennek a munkának az elismerése, hogy a Környezetközpontú Irányítási Rendszerünk ISO 14001 szabványnak megfelelő minősítést kapott. Ez a tanúsítvány bizonyítja, hogy áthatóan foglalkozunk a környezetvédelemmel kapcsolatos hatások elemzésével és kezelésével, megfelelünk, és szem előtt tartjuk a környezetvédelmi jogszabályokat és ajánlásokat.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatos fejlesztés, a legszigorúbb elvárásoknak való megfelelésünk és a környezettudatosság iránti elköteleződésünk immár megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is. A jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy a kötelező elvárásokon túlteljesítve, kiemelkedő minőségű és precizitású szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereink számára, legyen szó bármilyen kihívásról!

 

.