Közös szakmai nyílt nap az Antares Visionnel: Antares Open House

Masterprint_Antares_P&C_350x240

A Masterprint Jelöléstechnika Kft. és az Antares Vision S.r.l. 2016. november 28 – 30 között rendezi meg az Antares Open House szakmai nyílt napokat. Az esemény a Masterprint központjában kerül megrendezésre, ahol bemutatjuk a gyógyszergyáraknak az általunk kínált „track&trace” és szerializaciós megoldásainkat.

 

A Masterprint és az Antares Vision stratégiai együttműködési szerződést írt alá Magyarország, Csehország és Szlovákia vonatkozásában – a testvércégén keresztül a Masterprint Digitállal -, hogy professzionális, teljes körű lokális támogatást tudjunk nyújtani a partnereinknek termékeinkkel a gyógyszeripari jelöléstechnika által adott kihívásokra. Ennek a stratégiai együttműködésnek az eredménye a közösen létrehozott Antares – Masterprint Hybrid P&C feliratozó, ellenőrző, aggregáló és validáló rendszer, amely az eseményen kiállításra és bemutatásra kerül.

 

Mindkét együttműködő vállalat komoly tapasztattal rendelkezik a jelöléstechnika terén. Az Antares Vision a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari ellenőrző és árukövetési rendszerekkel foglalkozó cége, több mint 20 év tapasztalattal. A Masterprint Csoport sok éves gyógyszeripari jelöléstechnikai tapasztalata, a szakmailag elismert mérnöki csapata és a magyarországi piacon elfoglalt pozíciója tette lehetővé ezen együttműködést.

 

Ennek az együttműködésnek a részeként rendezzük meg november 28-30 között a Masterprint központjában az Antares Open House szakmai nyíltnapokat, ahol a résztvevőknek megoldási lehetőségeket tudunk kínálni a gyógyszeripari szerializáció és nyomkövetés területén. Továbbá itt mutatjuk be a közösen létrehozott Antares – Masterprint Hybrid P&C feliratozó, ellenőrző és validáló rendszert is, egyéb Antares gépek mellett.

 

Amennyiben érdeklődik eseményünk után, kérjük szíveskedjen részvételi szándékát 2016. november 23-ig írásban jelezni felénk a részvétel pontos dátumával, a résztvevők nevének és elérhetőségének megadásával.

 

Reméljük, találkozunk!

Slide Antares-Masterprint Hybrid P&C Antares Open House Szakmai nyílt nap a gyógyszerek egyedi jelöléseinek a lehetőségeiről 2016. November 28-30. Látogasson el hozzánk! Antares-Masterprint Hybrid P&C Antares Open House Szakmai nyílt nap a gyógyszerek egyedi jelöléseinek a lehetőségeiről 2016. November 28-30. Látogasson el hozzánk!

Együttműködés a Masterprint és az Antares Vision között:

https://masterprint.eu/news/egyuttmukodes-a-masterprint-es-az-antares-vision-kozott/