LEIBINGER JET3up Micro – nyomtatás már a legapróbb helyekre is

JET3up-mi-350x240

A LEIBINGER újdonsága, a JET3up MI minden eddiginél precízebb nyomtatásra képes, egészen kicsi felületeken is.

 

A hipergyorsaságáról ismert JET3up RAPID nyomtató után a LEIBINGER most ismét a pontosságra – plusz a méretekre helyezte a hangsúlyt. Az akár 0,7 mm-es nyomtatási kép nagyban megkönnyíti azoknak a dolgát, akik apró termékeket készítenek, és azokat jelöléssel szeretnék ellátni, vagy akik a feliratot diszkréten szeretnék elhelyezni. Márpedig a jól olvasható jelölésre a beazonosíthatóság, a nyomonkövetés – és a jogszabályi követelmények miatt is szükség van. A megoldás a JET3up MI tintasugaras jelölő, amelyet kifejezetten arra terveztek a LEIBINGER szakemberei, hogy betűket, számokat és vonalkódokat nyomtasson – a legkisebb felületekre, kiváló minőségben. A JET3up Micro-nak köszönhetően többé már nem lehetetlen, hogy ilyen miniatűr méretben helyezzenek el számokat, ábrákat vagy logókat például kábeleken, reléken. Sőt, maximum 5 soros szövegek is nyomtathatók akár a legapróbb, 0,7 mm-es betűmagassággal. A kicsi, vékony, pontos karakterek nyomtatását a 35 μm vagy 40 μm fúvóka-méret teszi lehetővé, így a felirat könnyen olvasható lesz még ilyen kis betűk esetén is.

 

Az előnyök között említendő az is, hogy a mikro-nyomtatónak a rendkívül apró cseppek miatt egészen minimális a tintafogyasztása.

 

A JET3up MI kapható IP65 védelemmel ellátva is, ezt nedves vagy poros környezet esetén ajánlják a fejlesztők. Akárcsak a gyorsaságáról ismert JET3up RAPID-nál, a „Sealtronic” fúvóka tömítése itt is garantálja, hogy a tinta még ritka használat mellett se száradjon ki.

Leibinger Jet3up MI mikró nyomtató termékoldal:

https://masterprint.eu/product/leibinger-jet3up-mi-mikro-nyomtato

Leibinger márkaoldal:

https://masterprint.eu/brand/leibinger