LEIBINGER JET3up RAPID – hogy a nyomtatás többé ne lassítsa a gyártási folyamatot

JET3up_RAPID_DE_350x240

Gyorsabb, precízebb – hatékonyabb. A LEIBINGER új, Jet3up RAPID nevű fejlesztése akár 40 százalékkal nagyobb mennyiségű kábel nyomtatására képes.

 

A gyártási folyamatok fontos része a jelölés. Az új JET3up RAPID kifejlesztésével a LEIBINGERnek az volt a célja, hogy a gyártási sebességet a nyomtató többé ne korlátozza. Komoly profitkiesést okozhat egy cégnek, ha a jelölési funkciókat ellátó egységek nem tudják követni az előállítási sebességet. A kifejezetten gyorsnyomtatásra kialakított printercsalád percenként 1000 méter kábelt feliratoz úgy, hogy a nyomtatási kép minősége nem romlik. De a JET3up RAPID nem csak vezetékjelölésre használható: megoldást nyújt többek között csövek, palackok, konzervdobozok, fóliák vagy fémlapok érintésmentes nyomtatására is, egyedülálló tempóban.

 

A JET3up RAPID három különböző nyomtatófejjel kapható. A különböző fejeknek más-más a funkciója.

  • -A RAPID Universal fej 2 dimenziós kódokat, vonalkódot, 1-5 soros karaktereket vagy akár grafikákat is nyomtat egyedülálló sebességgel a különböző felületekre.
  • -A RAPID Highspeed nevű fej feladata, hogy maximum 2 mm-es méretben, különösen nagy sebességgel nyomtasson, bármilyen termékfelületen és anyagon.
  • -A RAPID Wire – ahogyan a nevéből is következik – kifejezetten a vezeték- és kábelipar számára készült. Amit kínál, az a kábelek, illetve más hosszú, keskeny termékek gyors és precíz nyomtatása.

 

A Sealtronic fúvóka tömítésnek köszönhetően a nyomtatófejben lévő tinta soha nem szárad ki, így mindig készen áll a működésre.

 

A további előnyök között említi a LEIBINGER, hogy a JET3up RAPID egyetlen gombnyomással indítható, a 10,4” méretű, Windows-alapú érintőképernyős kijelző pedig kényelmes kezelést biztosít.

 

A lenti videón jól látható a JET3up RAPID szédületes nyomtatási sebessége:

 

A LEIBINGER a JET3up RAPIDot azoknak ajánlja, akiknek a nyomtatásban a kiváló minőség mellett a mennyiség is meghatározó szempont.