Leibinger JET2neoD: A nyomtató, amelyik nem allergiás a porra!

leibinger-jet2neod-340x240

A Leibinger új tintasugaras nyomtatója, a JET2neoD kifejezetten porban – és egyéb apró részecskékben – gazdag jelölési környezetekre lett kifejlesztve. Az új, innovatív megoldásokat tartalmazó készülék megbirkózik ezekkel a nehéz helyzetekkel is, és biztosítja a kiemelkedő jelölési minőséget.

 

A Leibinger JET2neo családja új taggal bővül: A JET2neoD új, különleges kialakításának köszönhetően alkalmassá teszi a korábban a piacon már bizonyított nyomtatót arra, hogy porosabb termelői környezetben is használható legyen. Az IPS4 szintű por elleni védelem tökéletes megoldást jelent azoknak, akik korábban is JET2neo típusú nyomtatót használtak, azonban a nehezebb, porban és részecskékben gazdag jelölési környezetnek köszönhetően az elektronika körül elkezdett felgyűlni a por. Ezek a szennyeződések pedig gátolják a hosszú távú, folyamatos működést.

 

A széria korábbi elemeihez képest a cég mérnökei három fő ponton változtattak a terméken, hogy megbízható maradjon ezekben a nehezebb helyzetekben is:

  • – A zárt hátsó panel megakadályozza, hogy a por, és a különböző szennyeződések bejussanak a nyomtatóba
  • – Az aktív szellőző rendszer garantálja a folyamatos tisztítást, és megakadályozza, hogy felgyűljön a por az elektronikai alkatrészek körül
  • – A jelölőfejbe egy különleges tisztítómechanizmust építettek: egy kisméretű szellőztető egy kisebb légnyomáskülönbséget hoz létre a nyomtatófejben. Ennek köszönhetően még akkor is, ha a jelölési felület poros (különösen, ha a nyomtatófej fölött található) a fej garantáltan szennyeződésmentes marad

 

Ezek a fejlesztések mind azt a célt szolgálják, hogy hosszú távon, megbízhatóan tudjon a készülék kiemelkedően magas minőségben jelölni olyan környezetekben is, amelyek korábban hamar kárt okoztak a nyomtatókban.

 

A rendszer ezek mellett folyamatosan figyeli a szellőzőrendszerek levegőellátását. Ennek köszönhetően amint probléma lép föl, automatikusan életbe léphetnek azok a biztonsági lépések – mint a gép leállítása -, amelyek megakadályozhatják, hogy a készülék sérüljön.

 

A 70 µm-es nyomtatófej mellett a készülék kombinálható a JET2neoS változattal, amely 60 µm-es fejjel érkezik. Ezzel a megoldással másodpercenként akár 2,666 karaktert is nyomtathatunk.

 

Mindezek mellett megmaradtak a JET2neo családtól megszokott pozitívumok, így akár fix, akár változó jelölési feladatok esetében is kiemelkedő minőségű, megbízható eredményt várhatunk.

Tudjon meg többet a Leibinger termékekről:

https://masterprint.eu/brand/leibinger/

Tudjon meg többet a Leibinger Jet2neoD-ről:

https://masterprint.eu/product/leibinger-jet2neod/