Masterprint a Pharmaceutical Serialisation & Traceability 2016-on

pharma-serial-2016-logo-350x240

Kedves Partnereink!

 

Alig több mint három hét múlva kerül megrendezésre Genfben az egyik legnagyobb gyógyszerészeti szerializációval foglalkozó konferencia, a Pharmaceutical Serialisation & Traceability 2016. A hét éve minden évben megrendezendő konferencia kiváló lehetőséget ad, hogy a szakma legjobbjai egymástól tanulva, kölcsönösen tudják egymással megosztani a legújabb fejlesztéseket a gyógyszeripari nyomon követés és egyedi termékazonosítás terén.

 

A két nap során olyan nagy cégek vezető munkatársainak az előadásait hallhatjuk, mint a Pfizer, az Antares Vision, vagy a DHL, így a résztvevők a gyártási és logisztikai folyamat minden lépéséhez kapcsolódóan új, inspiráló gondolatokhoz juthatnak. Ezen felül az esemény kiemelkedő helyszín a professzionális kapcsolatépítésre, hiszen az európai Gyógyszerész-szakma összes jelentős képviselője jelen lesz ezen az eseményen.

 

A 2016. november 7-9 között tartandó konferencián a Masterprint is képviselteti magát, mint résztvevő kiállító, melynek keretén belül az Antares-Masterprint Hybrid P&C gépét mutatjuk be. A legmagasabb vevői-termelési igényeket kielégítő feliratozó, ellenőrző és validáló rendszerünk teljes értékű megoldást nyújt a kis- és nagyszériás gyógyszerek egyedi jelölése terén.

 

Az Antares Visionnel való együttműködésünk keretében kizárólagos együttműködési szerződést írtunk alá Magyarország, Csehország és Szlovákia tekintetében. A megállapodás célja, hogy teljes körű, professzionális, helyi támogatást tudjunk adni a partnereinknek a gyógyszeripari szerializació és nyomonkövetés által elvárt kihívásokra. Az együttműködésről bővebben a itt, vagy a cikk alján kiemelt linken olvashatnak.

 

Az eseményre regisztrálni a következő linken tudnak: https://register.iqpc.com/SRSPricing.aspx?eventid=1001178

 

Nagy örömünkre szolgálna, ha találkozhatnánk ezen a kiemelkedő eseményen!

 

Szakmai élményekben és értékes gondolatokban gazdag eseményt kívánunk mindenkinek!

Együttműködés a Masterprint és az Antares Vision között

https://masterprint.eu/news/egyuttmukodes-a-masterprint-es-az-antares-vision-kozott/

Regisztráció a Pharmaceutical Serialisation & Traceability 2016-ra:

https://register.iqpc.com/SRSPricing.aspx?eventid=1001178

Az eseményről bővebben:

http://www.pharmaserialisation.com

Kapcsolódó / letölthető pdf:
Pharma-Serialisation-2016-KG-Edits.pdf