Masterprint a Sirha Budapest 2016-on!

sirha-budapest-2016-new-350x240

Kedves Partnereink!

 

Egyre csak közeledik, már csak két hét és itt van a Sirha Budapest Nemzetközi Szakvásár (Sirha Budapest 2016), ahol a Masterprint is kiállít.

 

A Sirha egy nagy presztízsű, globális márka, így ez lesz az egész magyar HORECA-szektor egyik legnagyobb eseménye idén.

 

A kiállítás keretében rendezik meg a világ legnagyobb séfversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjét, de lesz desszert verseny és barista bajnokság is, természetesen mindez a fontos szakmai konferencia programja mellett!

 

A 2016. május 9-11 között tartandó rendezvényen a Masterprint is jelen lesz, testvércégünkkel, a MasterQuality-vel közösen, a Budatranspack területén, 84 négyzetméteren az A Pavilon F49 Standján! Mi a finom falatok helyett inkább azok csomagolásában és azonosításában “jeleskedünk”, ennek megfelelően kiskarakteres tintasugaras nyomtatóinkkal, nagyfelbontású tintasugaras nyomtatóinkkal, lézeres jelölőkkel, címkézőrendszerekkel, feliratozó-ellenőrző-validáló rendszerekkel várjuk a kedves érdeklődőket.

 

A MasterQuality a húsipari feldolgozógépek, ipari mosogató gépek (ládák, konyhai eszközök, hordók mosása), ipari vágó, kockózó, szeletelő gépek (hús, zöldség, gyümölcs, sajt darabolása), röntgen gépek (gumi, üveg, acél kimutatása a csomagolásban), sajt daraboló gépek területén mutat be megoldásokat.

 

Fogadják szeretettel meghívásunkat, nagy örömünkre szolgálna, ha felkeresnének bennünket ezen az egyedülálló eseményen!

 

Erre a linkre kattintva máris regisztrálhat. A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapni fog egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

 

Mindenki gasztronómiai és szakmai élményekben gazdag eseményt kívánunk! Már csak alig két hét – ott találkozunk!

Sirha Budapest 2016 Masterprint regisztrációs link

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L00512025936

Korábbi bejegyzésünk a Sirha Budapest 2016-ról

https://masterprint.eu/news/sirha-budapest-2016/