Masterprint körcímkéző állomás

flakon_cimkezo_350x240

Az utóbbi időben több, nagyobb projektünket is bemutattuk, mint az ország egyik legnagyobb sajtgyára számára készített megoldásunkat, azonban ezek mellett folyamatosan dolgozunk kisebb projekteken és megbízásokon is. Ezek a projektek – bár technikailag kevésbé összetettek – ugyanolyan kitüntetett figyelmet igényelnek, hiszen itt is kizárólag a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő gyors, pontos és precíz megoldások elfogadhatóak.

 

Az egyik legutóbbi projektünkben egy tablettás flakon körcímkéző állomást építettünk ki, amelynek egyik kihívása az volt, hogy különböző méretű flakonok címkézését kellett megoldani. Ehhez egy Nocexx ALS 104-es címkézővel felszerelt állomást építettünk ki, amelyen két külön szalag található, amelyek közül az egyik szállítja, a másik pedig forgatja a flakonokat. A szállítószalag állítható, ezzel válik lehetségessé a különböző méretű flakonok körcímkézése.

 

 

A gép 200 cm hosszú és 85 cm széles, és állítható sebességű, maximum sebessége 30 m/perc, amivel egy óra alatt körülbelül 1.500 flakon címkézése lehetséges. A címkéző papír, PP és PE alapú címkéket képes kezelni, amelyek maximum 110 mm magas és 600 mm hosszúak lehetnek.

 

 

Amennyiben nagyobb teljesítményre van szükség, az állomásban a Novexx ALS 104 kiváltható egy Novexx ALS 256 típusú címkézővel, amelynek maximális sebessége 50 m/perc, és képes akár 160 mm magas címkéket is kezelni.

 

Megoldásainkkal minden esetben maximális minőségre és precizitásra törekszünk minden projektünk esetében, legyen szó akár egyszerűbb, vagy összetettebb feladatokról, mivel tudjuk, hogy minden projektünk kiemelkedő fontosságú az ügyfelünk üzletének sikeressége szempontjából.