Masterprint PharmaJet Series – országspecifikus gyógyszerek jelölése

Masterprint_Pharma_Cover_CIP

A 2007-es alapítású Masterprint a hazai jelöléstechnikai piac egyik vezető és meghatározó szereplője. Tevékenységi területei a jelöléstechnikai gépek tervezése, gyártása, forgalmazása, üzemben tartása és szervízelése. A neves gyártók által fejlesztett rendszerek értékesítése mellett olyan saját fejlesztésekkel és termékvonalakkal is jelen van a piacon mint a Masterprint PharmaJet Series.

All-in-one: jelölés, címkézés, HiRes layout nyomtatás, ellenőrzés
A Masterprint PharmaJet sorozat jelöléstechnikai rendszere a gyógyszergyártók és forgalmazók számára kínál all-in-one megoldást a kis- és nagyszériás, országspecifikus gyógyszeripari termékek piacán. A rendszer alkalmas termék jelölésére, címkézésére, teljes HiRes layout nyomtatásra, valamint ellenőrzésre egyaránt.

Moduláris felépítés – „tablettától raklapnyi áruig”
Moduláris felépítésének köszönhetően teljességgel a termelési feltételekhez és igényekhez alakítható, legyen szó egy szem tabletta jelöléséről vagy akár egy raklapnyi áru egyértelmű azonosításáról.

Teljes körű adatszolgáltatásés interfész a nyomonkövetéshez
A Masterprint PharmaJet jelöléstechnikai rendszer lehetővé teszi a nyomonkövetéshez szükséges, teljeskörű adatszolgáltatást is, egyaránt kielégítve a legújabb európai uniós rendelkezéseket, legmagasabb biztonsági követelményrendszereket valamint a GS1 irányelveket is.

GS1 Global Healthcare Conference & Exhibition – Budapest, 2015. október 20-22.
A GS1 Magyarország külön kérésére Budapesten kerül megrendezésre a 28. GS1 Global Healthcare Conference, ahol kiállító szponzorként a Masterprint is képviselteti magát a Masterprint PharmaJet termékvonallal.

Amennyiben szeretné megismerni a Masterprint PharmaJet gépek által biztosított kis- és nagyszériás gyógyszer jelölési megoldásokat, úgy várjuk szeretettel a standunkon.

A konferenciára történő regisztrálás az alábbi linken lehetséges.

Regisztrációs weboldal linkje:

http://www.gs1.org/budapest2015/