Masterprinttel Magyarországon az IIJ

Széleskörű alkalmazhatóság
A cambridge­i székhelyű International Inkjet Ltd. komplett megoldásokat tervez és kivitelez Konica Minolta nyomtatófejekre építve. A nyomtatás magas minősége és a gépek megbízhatósága mellett az IIJ MonoPrint és az IIJ ColourPrint nyomtatók iránti komoly érdeklődéshez hozzájárul a széleskörű alkalmazhatóságuk is: kerámia, dekorációs elemek, elektronikai eszközök, különböző anyagú kozmetikai termékek, valamint műanyag kártyák nyomtatására egyaránt alkalmasak. Magyarországon az IIJ képviseletét a Masterprint Jelöléstechnika látja el.

IIJ MonoPrint
Az IIJ MonoPrint nyomtatókban a Konica Minolta nyomtatófej­egységek biztosítják a minőséget és a legmagasabb megbízhatóságot. UV­kezelt kerámiákhoz, vízalapú textilfestékekhez, papírhenger nyomtatáshoz, lapadagolásos műveletekhez és 3D­s termékdekorációkhoz is ajánljuk. Változó adatokat feldolgozó szoftverrel is kapható.

IIJ ColourPrint
Az IIJ ColourPrint megbízható és pontos Konica Minolta nyomtatófej­egységekkel dolgozik. CMYK színkódok és többféle nyomtatási szélesség jellemzi. UV­kezelt kerámiákhoz, vízalapú textilfestékekhez, 3D­s elemek készítéséhez és termékdekorációkhoz is ajánljuk. Most változó adatokat feldolgozó szoftverrel is kapható.

Tudjon meg többet az IIJ-ről

https://masterprint.eu/brand/iij

Tudjon meg többet a ColourPrintről

https://masterprint.eu/product/iij-colourprint

Tudjon meg többet a MonoPrintről

https://masterprint.eu/product/iij-monoprint

IIJ Partnerség