Matthews a fedélzeten!

A Matthews International több mint 150 éve a legmagasabb technológiájú termék azonosítási megoldásokat kínálja különböző iparágak számára.

A Matthews csoport széleskörű technológiáival és elkötelezett szakértői csapatával a gyártástól a kiskereskedelmi polc legkülönbözőbb termékeinek teljes körű kezeléseit kínálja.

A Matthews jelöléstechnikai divíziója standard és felhasználó központú, egyedileg gyártott innovatív megoldásokat kínál különböző iparágak számára, a csomagolóipartól a műanyag iparon át a feldolgozóiparig. Innovatív berendezéseivel a legnagyobb jelölési kihívással rendelkező jelölési feladatokat oldják meg, a nagyfelbontású vonalkódok csomagoláson való jelölésétől a biztonsági jelölésekig.

A Masterprint Kft, hogy kitöltse a jelöléstechnikai cégek által kínált berendezések közötti űrt, nagyra becsült ügyfelei részére a Matthews jelölő berendezések DOD illetve Hi-Res technológiájú nagykarakteres megoldásait kínálja.

Hi-Resolution Ink Jet: A Matthews Hi-Resolution technológiája nagy sebesség mellet, nagy felbontást és a legkülönfélébb nyomtatási területen való nyomtatást teszi lehetővé. Tökéletesen működnek éles nagyfelbontású vonalkódok, grafikák, logók, szövegek, elsődleges és gyűjtó csomagolások nyomtatására.

Bővebb információért és személyes konzultációért forduljon bizalommal cégünkhöz minőségi nagykarakteres jelölési megoldásokért!

Tudjon meg többet a Matthews márkaoldalán!

https://masterprint.eu/brand/matthews/