Megérkezett a NOVEXX új címkenyomtatója

novexx_XLP-504_geschlossen-350x240

A NOVEXX bemutatta a legújabb fejlesztését, az XLP 504 teljes körű címkenyomtatót. A megalkotása során a cél az volt, hogy egy minden korábbinál felhasználóbarátabb terméket hozzanak létre. Emellett nagy hangsúlyt fektettek a kiváló nyomtatási minőségre, a megbízhatóságra és flexibilitásra is. A végeredmény pedig egy olyan nyomtató, amely változatos területeken képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani.

 

A NOVEXX XLP 504 teljes körű címkenyomtatója hosszú évek innovációjának eredményeképp született meg, és az első a cég új generációs nyomtatói közül. A tervezők a gyártó eddigi leginkább felhasználóbarátabb termékét hozták létre, köszönhetően az olyan megoldásoknak, mint az intuitív, ikon alapú menürendszer. A könnyű integrálhatóságának és széleskörű alkalmazhatóságának köszönhetően pedig változatos iparági kihívásokkal is meg tud birkózni.

 

A változatos felhasználhatósága és felhasználóbarát kialakítása mellett az új XLP 504 több olyan megoldást foglal magába, amely biztosítja a használói teljes elégedettségét. Ilyen a nagy-kapacitású szalagtároló, amivel akár 500m-es tekercseket is használhatunk a nagyobb munkákhoz, ezzel csökkentve az üresjáratot a munkamenetek során. Ezt a maximális kihasználhatóságot biztosítja a könnyű karbantarthatóság is: külön eszközök nélkül, könnyedén tisztítható a berendezés. Az opcionális, moduláris kiegészítőknek köszönhetően pedig könnyen alakítható változatos feladatok elvégzésére is.

 

Az XLP 504 jelenleg 203 és 300 dpi változatokban kapható, azonban hogyha ennél is nagyobb felbontású nyomtatásra van szükségünk, az év végén érkező 600dpi-s verzió a leginkább részletigényes feladatokkal is meg tud birkózni. Ezt a verziót már most elő lehet rendelni. A nyomtatási minőség mellett a sebesség is fontos tényező, az XLP 504 azonban itt is jól teljesít: nyolc perc alatt akár 1,000 címke nyomtatására is képes.

Tudjon meg többet a NOVEXX termékekről:

https://masterprint.eu/brand/novexx/

Tudjon meg többet a NOVEXX XLP 504-ről:

https://masterprint.eu/product/novexx-xlp-504/