Nemsokára megnyitja kapuit az Antares Open House

Masterprint_Antares_P&C_350x240

A Masterprint Jelöléstechnika Kft. és az Antares Vision S.r.l. 2016. november 28 – 30 között rendezi meg az Antares Open House szakmai nyílt napokat. Az esemény a Masterprint központjában kerül megrendezésre, ahol bemutatjuk a gyógyszergyáraknak az általunk kínált track&trace és szerializációs megoldásainkat.

 

A Masterprint és az Antares Vision stratégiai együttműködési szerződést írt alá Magyarország, Csehország és Szlovákia vonatkozásában – a testvércégén keresztül a Masterprint Digitállal -, hogy professzionális, teljes körű lokális támogatást tudjunk nyújtani a partnereinknek termékeinkkel a gyógyszeripari jelöléstechnika által adott kihívásokra. Ennek a stratégiai együttműködésnek az eredménye a közösen létrehozott Antares – Masterprint Hybrid P&C feliratozó, ellenőrző, aggregáló és validáló rendszer, amely az eseményen kiállításra és bemutatásra kerül. A nyílt napon emellett felvonultatjuk az Antares saját gépeit is, amelyek változatos gyógyszeripari kihívásokra jelentenek megoldást: Az Antares Print&Check Evo, Antares Print&Check 3T valamint az Antares Aggregation Module mindhárom napon megtekinthető lesz.

 

A gépek bemutatása mellett mindhárom napon azonos programmal várjuk a résztvevőket, így lehetőséget adva a legmegfelelőbb időpont kiválasztására. Mindegyik nap kétszer, 9:30-11:30, és 13:30-15:30 között kerül megrendezésre egy kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött prezentáció, amely betekintést nyújt a gyógyszeripari track & trace és szerializációs megoldási lehetőségekre. A szakmai beszélgetés résztvevői:

  • Krázli Zoltán – implementációs igazgató, vezető szakértő (azonosítás, GS1 vonalkódok), GS1 Magyarország
  • Gianfranco Landolfi – kereskedelmi igazgató, Antares Vision srl
  • Bogár Tamás – Key Account Manager, Masterprint Kft.
  • Miklós Péter – Projektvezető mérnök, Masterprint Kft.

 

Amennyiben érdeklődik eseményünk után, kérjük szíveskedjen részvételi szándékát 2016. november 23-ig írásban jelezni felénk az [email protected] címünkre (vagy egyéb elérhetőségeinken), a részvétel pontos dátumával, a résztvevők nevének és elérhetőségének megadásával.

 

Reméljük, találkozunk!

Közös szakmai nyílt nap az Antares Visionnel: Antares Open House

https://masterprint.eu/news/kozos-szakmai-nyilt-nap-az-antares-visionnel-antares-open-house/