Nemzetközi konferencián aratott sikert a PharmaJet

GLC_logo-350x240

Bécsben mutatkozott be a Masterprint PharmaJet Series, ahol egyedüli gépkiállítóként jelentünk meg a negyedik Pharma Packaging & Labeling Forum című konferencián. Gépünk nagy érdeklődést váltott ki – az esemény fontos szerepet játszott a Masterprint nemzetközi terjeszkedésének elősegítésében.

 

A fórumot évente rendezik meg, a gyógyszeripari szektorban tevékenykedő cégek és szakértők számára. Az idei esemény egyik kulcstémája a hamisítás elleni védekezés volt, de érdekes a gördülékeny kommunikáció kérdése is: hogyan tudunk gyorsan, pontosan és hatékonyan eljuttatni releváns információt a vásárlóknak a csomagoláson úgy, hogy a vonatkozó szabályozásoknak minden tekintetben megfeleljünk? Az előadásokon a szektor megszokott témáit is – mint amilyen a nyomonkövetés, vagy a lean management – részletesen tárgyalták, az iparági szereplőknek, partnereknek pedig jó lehetőségük volt a találkozásra, illetve új ismeretségek megkötésére.

 

 

A Masterprint PharmaJet Series néven ismert gépeink moduláris megoldást kínálnak, kis és nagyszériában egyaránt, országspecifikus gyógyszerek jelölésére és digitális nyomtatásra, nagy felbontásban. Szabadon alkalmazkodik a termelési igényekhez, egyetlen szem tabletta jelölését vagy egy raklapnyi áru azonosítását is hatékonyan megoldja, mindezt úgy, hogy naprakész adatszolgáltatást és nyomonkövetést tesz lehetővé, a jelenlegi legmagasabb biztonsági standardoknak megfelelve.

 

A rendezvényen kiállított PharmaJet DMPIV feliratozó-, ellenőrző- és validáló rendszer igen nagy érdeklődést váltott ki, örömünkre szolgált, hogy számos potenciális partner jelezte igényét a rendszereink bővebb megismerésére.

 

A Masterprint büszke arra, hogy támogatója lehetett a szektor egyik legfontosabb éves eseményének, összességében érdekesnek és hasznosnak éltük meg részvételünket, sok új lehetőség nyílt előttünk. Külön köszönettel tartozunk a fórumot szervező GLC-nek, akikben igazán remek csapatot ismerhettünk meg. Kiváló lehetőség volt ez a rendezvény egy nagyszerű új esztendőre való felkészülésre!