NOVEXX – Kartoncímke nyomtatás egyszerűen, takarékosan és rugalmasan

masterprint-novexx-xtp-804-350x240

Jegyeket, kartoncímkéket, blisztereket nyomtat a Novexx új printere – különböző anyagokra, méretben és vastagságban, egyszerűen és meglepően gyorsan.

 

Mindennapjainkban körül vagyunk véve jelölésekkel: árcímkékkel, jegyekkel, bliszterekkel, kartoncímkékkel. Az árucikkek beazonosítása érdeke és kötelessége is a gyártóknak, és az is elengedhetetlen, hogy ez a nyomtatás kiváló minőségű legyen. Ma már az ipari standard része az előnyomott címkék változó adatmező ablakába történő hatékony nyomtatás is.

 

A Novexx új címkenyomtatója különböző információkat: karaktereket, vonalkódokat, ábrákat képes nyomtatni a legkülönbözőbb anyagú felületekre, 300 dpi felbontásban. Hogy a gépet minél ritkábban kelljen címkével feltölteni, a karton méretétől függően a nyomtatóba akár 1000 kartoncímke is tehető egyszerre. Hogy ne legyen kiesés, a címkéket működés közben is be lehet tölteni a modulba. Az XTP 804 percenként akár 60 címkére is tud nyomtatni, ez másodpercenként 400 mm nyomtatott felületet jelent.

 

A fejlesztéskor fontos szempont volt az is, hogy a festékszalag a lehető legtovább tudjon nyomtatni, ezért 600 méter hosszú szalagot is bele lehet tenni. A beépített szalagtakarékos mechanizmus segítségével csökkenthető a felhasznált festékszalag mennyisége. Ezek a tulajdonságok mind-mind növelik a berendezés hatékonyságát.

 

A címkenyomtató kezelése könnyű: a vezérlés egyszerűen, ikonok segítségével történik a szándékosan nagy méretű kijelzőn, ami folyamatosan jelzi a sebesség mellett azt is, hogy mikor kell címkét betenni, vagy festékszalagot cserélni. Számos adat interfésze biztosít rugalmas kapcsolódási lehetőséget a meglévő IT infrastruktúrához. A nyomtató elérhető pneumatikus vagy elektronikus címketovábbítóval, és kérhető mellé vonalkód-olvasó is.

 

Tudjon meg többet a Novexx-ről:

https://masterprint.eu/brand/novexx

Tudjon meg többet a Novexx XTP-804-ről:

https://masterprint.eu/product/novexx-xtp-804-kartoncimke-nyomtato