Novexx XPU: A biztonságos raklap-azonosítás többé nem álom

masterprint-novexx-xpu-pallet-labeler-350x240

A logisztika egyik kulcskérdése, hogy a raklapokon tárolt áruk megfelelően vannak-e jelölve. A Novexx új, GS1-szabványnak megfelelő raklapcímkézőjének köszönhetően a raklapok hibamentesen és egyértelműen azonosíthatóak és nyomon követhetőek – a teljes ellátási lánc során.

 

A Novexx XPU a szükséges információkat (szállítási cím, gyártási tételszám, súly stb.) úgy helyezi el az álló A5-ös formátumú raklapcímkéken, hogy valamennyi vonalkód teljes, és teljes mértékben olvasható legyen. A berendezés még a meglehetősen mostoha logisztikai környezetben is kiváló nyomtatási eredményeket biztosít. A készülék egyik nagy erénye a gyorsasága: óránként akár 180 raklapot lát el raklaponként 2 címkével – normál esetben az egységrakomány két szomszédos oldalára egy-egy címke kerül.

 

A már jól bevált ALX 926 nyomtató és felrakó rendszerrel működő címkéző 300 dpi felbontással nyomtat, a legjobb nyomtatási eredményeket biztosítja betűk, logók, vonalkódok, változó vagy állandó adatok feliratozása során. A 100 százalékos biztonság érdekében a vonalkód olvashatóságát egy integrált szkenner ellenőrzi a címkézési folyamat során.

 

Fokozott, 24/7 igénybevételre tervezték. A rugalmas teleszkópos felrakó tetszés szerint egy vagy két oldalon címkéz, a raklap csupán egyszeri megállása mellett, igény szerint ugyanakkor három oldalra is tud címkét felhelyezni. Az XPU kialakítása masszív, az erős burkolat és a beépített szenzoros érzékelő megelőzi a mozgó raklapok által okozott sérüléseket. A címkézőt igény szerint a szállítószalag bal vagy jobb oldalán is el lehet helyezni.

 

Az adatkezelés az Ethernet-bemenetnek köszönhetően egyszerű, a burkolat elülső részén lévő ajtón keresztül pedig pillanatok alatt ki lehet cserélni a címketekercset és a termotranszfer festékszalagot.

Tudjon meg többet a Novexx-ről:

https://masterprint.eu/brand/novexx

Kapcsolódó / letölthető pdf:
SellSheet_XPU_EN.pdf