Sirha Budapest 2016 május 9-11

sirha-budapest-2016-new-350x240

Kedves Partnereink, tisztelt ínyencek!

 

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, ott leszünk a Sirha Budapest Nemzetközi Szakvásáron!

 

A Sirha egy nagy presztízsű, globális márka, a budapesti szakkiállítást pedig nagy várakozás előzi meg, mivel most kerül megrendezésre először Magyarországon. Ez az élelmiszeripari és HORECA szektor, illetve a pék- és cukrászipar, sőt, a vendéglátóipar egyik legnagyobb országos eseménye is.

 

Az idei program ad helyet a világ legnagyobb séfversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjének, de lesz desszert verseny és barista bajnokság is, természetesen mindez a fontos szakmai konferencia programja mellett!

 

A május 9-11 között tartandó rendezvényen a Masterprint is kiállít, testvércégünkkel, a MasterQquality-vel közösen, a Budatranspack területén több mint 80 négyzetméteren.
Természetesen mi a finom falatok helyett inkább azok csomagolásának jelölésében jeleskedünk, ennek megfelelően tintasugaras és lézeres jelölő berendezéseinkkel, címkenyomtatóinkkal, címkefelrakóinkkal, fólia felülnyomtatóinkkal várjuk a kedves érdeklődőket.
A MasterQuality az élelmiszeripari adagolás, a minőségellenőrzés (tömegmérés, szennyezés-detektálás), a feldolgozás (vágás, aprítás, pépesítés), a termékszállító rendszerek, és a mindezekhez kapcsolódó kiegészítő elemek területén mutat be megoldásokat.

 

Legyen szerencsénk, találkozzunk ezen az élményekben gazdag Sirha Budapest 2016-on, májusban!