Tavaszi-nyári eseménysorozatunk

schedule-350x245

A következő hónapokban több, jelöléstechnikával foglalkozó eseményen veszünk részt, illetve szervezünk partnereinknek. Találkozhatnak velünk a május 4-10 között megrendezésre kerülő Interpackon, a MACH-TECH 2017 kiállításon, illetve a nagy sikerre való tekintettel megrendezzük az Antares Open House 2.0 szakmai nyílt napunkat is.

 

Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy jelen legyünk a különböző jelöléstechnikai kiállításokon és konferenciákon, mivel nem csak remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy személyesen találkozhassunk partnereinkkel, hanem garantálja azt is, hogy folyamatosan tudjuk mi is követni az iparág legfrissebb fejlesztéseit.

 

A következő hónapokban több különböző eseményen is részt veszünk, amelyek közül az első a 2017. május 4-10 között megrendezésre kerülő Interpack kiállítás Düsseldorfban. Az esemény a világ egyik kiemelt csomagolástechnikai kiállítása, ahol az általunk képviselt márkák önállóan is kiállítanak. Az eseményen lehetőség van élőben megtekinteni a gyártók legújabb fejlesztéseit, többek között az Antares standján a gyógyszeripari szerializációs és aggregáló modulokat is.

 

Az Interpackkal szinte egy időben, május 9-12 között kerül a Hungexpon megrendezésre a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás, amelyen kiállítóként leszünk jelen, hogy személyesen tudjunk partnereinktől hallani a számukra fontos jelöléstechnikai kihívásokról, és közösen kezdhessük meg a megoldásukat!

 

A tavasz végén pedig, a korábbi nagy sikerre való tekintettel, ismét megrendezésre kerül az Antares Open House gyógyszeripari szerializációval kapcsolatos szakmai nyílt napunk, amelynek szervezése jelenleg is folyamatban van, a részleteiről pedig az esemény közeledtével fogunk bővebb tájékoztatást nyújtani. Tavaly július óta az Antares Vision és a Masterprint Csoport szövetségesek Magyarország, Cseh Köztársaság és Szlovákia területén, amely stratégiai megállapodás célja az, hogy professzionális, teljes körű és lokális támogatást tudjunk nyújtani a partnereinknek a gyógyszeripari jelöléstechnika által adott kihívásokra.

 

Reméljük, hogy minél több partnerünkkel találkozhatunk ezen események valamelyikén, és segíthetünk a jelöléstechnikai kihívásaikra megoldást találni!