Teszteltük az Anser U2 Pro-t NPX tintával

anser-u2-pro-1920x900

Az Anser U2 Pro NPX tintával az Anser egyik legújabb jelöléstechnikai fejlesztése (NPX: “Non-Porous ink with eXtraordinary printing performance” – kiemelkedő hatékonyságú tinta, nem porózus felületekre). A gyártó rengeteg jó tulajdonságot tulajdonít ennek az újdonságnak; a U2 Pro az NPX tintával minden jót örökölt elődjeitől, és sok olyan újdonságot is hozott, ami a megoldást jelentheti az ipari jelöléstechnikában jelentkező kihívásokra.

Talán a legfontosabb a fejlesztések közül, hogy az Anser U2 Pro az NPX tintával a CIJ technológiákkal került egy kalap alá: képes számos nem porózus felülettípus jelölésére, gyors száradási idővel.

Az Anser U2 Pro nyomtató az NPX tintával alacsony összköltségű, kisméretű, egyszerűen használható ipari jelölő – mivel nagyon kíváncsiak voltunk, hogy a gép valóban képes-e mindarra, amit írnak róla, ezért teszteltük az Anser U2 Pro-t NPX tintával.

A teszt során különböző nem-porózus felületekre nyomtattunk vele, és videókkal dokumentáltuk a tapasztalatainkat.

A teszt: EVA, mázolt karton és PE felületekre nyomtattunk egy jelölést, 300 dpi-vel, külső encoderrel, belső fotocella és dupla fúvókasor alkalmazásával. Az eredményeket az alábbi, vágatlan videókon láthatják:

EVA:

Mázolt karton:

PE:

Úgy gondoljuk, hogy a videókon rögzített eredmények magukért beszélnek: az Anser U2 Pro nyomtató az NPX tintával valóban képes ezeket a nem-porózus felületeket úgy megnyomni, ahogy az a jelölőgép leírásában szerepel: egyszerűen, gyors száradási idővel, jól láthatóan.

További felületekkel is elvégezzük a teszteket, és az eredményeket ugyanígy megosztjuk.

Többet is megtudhat a Masterprint által forgalmazott Anser termékekről a márkaoldalunkon:

https://masterprint.eu/brand/anser