Újabb nemzetközi siker: szövetségre lép a Masterprint és az Omron

omron-350x240

Az ipari automatizálással foglalkozó Omron a Masterprint egyik kiemelt beszállítója. A közelmúltban szorosabbra fűztük együttműködésünket a Omron európai központjával. Ez nagymérvű előrelépést és egyben komoly lehetőségeket jelenthet mind az Omron mind a Masterprint számára a gyógyszeripari jelöléstechnika területén.

 

Rendszereink, így a nemzetközileg is egyre inkább ismert és elismert PharmaJet Series is, számos helyen az Omron megoldásait alkalmazzák. Kiváló minőség, széles kínálat jellemzi a nemzetközi céget, és ami különösen fontos, a piacon szinte egyedülálló terméktámogatást nyújtanak, komoly partnerek.

 

A közelmúltban életbe lépett Uniós jogszabályváltozás miatt most fontos kérdés a gyógyszergyártók és forgalmazók számára a tökéletes jelölés, amely megfelel az új irányelveknek. A közös fellépés ebben a kérdésben mindkettőnk partnerei számára segíti a jogszabályoknak megfelelő működésre való felkészülést.

 

Az Omron központja Kiotóban van, a cég az automatizálás egyik globális piacvezetőjének számít. 1933-ban alapították, jelenleg 35 országban van jelen, mintegy 37 ezer alkalmazottal. Többet is megtudhat az Omronról cikkünk végén található linkeken.

 

A Masterprint 2010 óta van hivatalos kapcsolatban az Omron Magyarországgal.

 

“Célunk, hogy olyan partnerekkel lépjünk szorosabb kapcsolatba, akik képesek rövid és hosszú távon is optimális megoldásokat szállítani, közös ügyfeleink számára.” nyilatkozta Gunnar Bischoff, az Omron Europe stratégiai marketingigazgatója – “A Masterprintben egy erős, kompetens és jól megalapozott működésű partnerre tehettünk szert a szérializációs megoldásokkal foglalkozó hálózatunkban.”