A Masterprint

Kapcsolat

Szolgáltatások

Kiemelkedő szaktudás

 

A kiválóságra törekedve a jelöléstechnika, csomagolástechnika és logisztika terén a legkorszerűbb csomagoló és jelölőgépeken alapuló innovatív megoldásokat nyújtjuk partnereinek.

 

A cég alapítóinak és szakembereinek elhivatottsága, szakértelme és piaci tapasztalatai biztosítják, hogy partnereinkkel közösen kialakított, személyre szabott megoldásaink optimális választ adjanak az Ön feladataira. Forgalmazott és képviselt márkáink kiválasztásánál minden esetben kizárólagos szempont az adott szegmensben a legmagasabb minőséget képviselő gyártók felkutatása. Olyan világmárkák, mint a Leibinger, Hitachi, Avery, vagy HP hazai meghonosításával egyre többet és jobbat kínálunk eszközök és szolgáltatások terén egyaránt. Ezzel olyan prémium megoldásokat nyújtunk, melyek már rövid távon hozzásegítik Önt a versenyelőny megszerzéséhez.

 

A Masterprint fejlesztési filozófiája

 

01_TERVEZÉS ÉS FEJLESZTÉS – INTEGRÁLT EGYSÉG
A tervezést, a fejlesztést és az építést integrált egységként kezeljük. Ez olyan rendszerszintű gondolkodást jelent, mely lehetővé teszi, hogy minden esetben a jelöléstechnikai megoldást építsük fel a termék köré, anélkül, hogy a terméket átalakítanánk.

 

02_LEGMAGASABB MINŐSÉG ÉS HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉS
Egy jelöléstechnikai rendszer felépítésekor mindig gondosan feltérképezzük partnerünk földrajzi és piaci helyzetét, illetve termelési folyamatait és egyéb speciális igényeit is. A legmagasabb minőségre törekedve igyekszünk partnereinkkel hosszútávon együttműködni, mert ezáltal nem csak partnerünk sajátosságait, de az adott iparágat is mélyre- hatóan megismerhetjük.

 

03_IPARÁG SPECIFIKUS VAGY AKÁR SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK
Ennek a szemléletnek köszönhető, hogy számos területen képesek vagyunk iparág specifikus, vagy akár teljesen személyre szabott megoldásokat is felépíteni (ezek a területek a hagyományos nem digitális, a vegyes digitális, és a legmodernebb, kizárólag digitális alapú jelölő, illetve termék és csomagolóanyag nyomtató rendszerek szegmensei).

 

04_PARTNEREINKET AZONNALI VERSENYELŐNYHOZ JUTTATJUK
Hiszünk abban, hogy partnereinket úgy juttathatjuk azonnali versenyelőnyhöz saját piacaikon, ha maximálisan figyelembe vesszük a kezelői igényeket és egyúttal ügyelünk partnereink megrendelőinek elégedettségére is.