menu

Leibinger JET
Rapid Wire PI

NAGYSEBESSÉGŰ KÁBELNYOMTATÁS PIGMENTÁLT FESTÉKKEL

Ha kontrasztos tintával kell nyomtatni sötét színű kábelekre, csövekre – rendkívül gyorsan, a Leibinger JET Rapid Wire PI ideális választás.

Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás

KONTRASZTOS, JÓL OLVASHATÓ FELIRATOK A VEZETÉKEKEN – EXTRÉM GYORSAN

Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás
Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás
Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás
Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás
Leibinger Jet 3 Up PI
Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás
Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás
Leibinger Rapid PI Wire - Pigmentes kábelnyomtatás

Kábelek, vezetékek, csövek jó minőségű feliratozása sötét felületre is, akár 700 méter/perc sebességgel

A Leibinger JET Rapid Wire PI érintésmentes feliratozójának egyedülálló tintakeringető rendszere megakadályozza az eltömődést, rendkívül gyorsan nyomtat, ezért a gyártás ütemét nem kell a feliratozás üteméhez igazítani. A nagysebességű nyomtatófej alkalmassá teszi különböző iparágakban és alkalmazásokhoz való felhasználásra, különböző anyagokon. A speciális, rendkívül gyorsan száradó festékek erősen tapadnak a felülethez, méghozzá tintafoltok nélkül.

Ajánlatot kérek
JET Leibinger Rapid Wire PI termékjellemzői

Sokféle felületű és anyagú kábelre és csőre tud tökéletesen olvasható adatokat felvinni, 1 – 2,4 mm karaktermagassággal. Ez a kifejezetten sötét színű felületekre és szigetelőanyagok feliratozására kifejlesztett nagysebességű, érintésmentes nyomtató nagy kontrasztú jelöléseket helyez el pigmentált tintával. Folyamatosan készenlétben lévő feliratozó, ami előzetes tisztítás nélkül, azonnal használható még hosszabb leállások után is.

JET Leibinger Rapid Wire PI előnyei

Tartósságra tervezve

A nyomtatófej rendkívül tartós anyagokból készül, ugyanakkor szükség esetén egyszerűen cserélhető – akár a fej egyes részei külön-külön is, nincs szükség az egész fej cseréjére. A burkolat rozsdamentes acélból készül. A nyomtató intelligens szivattyúrendszere hat másodpercenként működik, ahelyett, hogy folyamatosan működne – ez kisebb kopást, alacsonyabb energiaköltségeket, hosszabb élettartamot, valamint kevesebb leállást jelent.

 

Takarékoskodik a fogyóeszközökkel

Minden Leibinger tintasugaras nyomtató használatához nagyon kevés energiára van szükség, mert mindössze 20 W-tal működnek. A felhasznált oldószer mennyisége minimális, ahogyan a felhasznált tinta mennyisége is: a hőzáró elválasztja a tintaáramkört az elektronikus alkatrészektől, a tinta hűvösen tartása így kevesebb párolgást eredményez.

 

Sealtronic technológia – a beszáradt tinta már a múlté

A fúvóka elzáródása és a nyomtatófej folyamatos tisztítása évtizedeken keresztül komoly költséget jelentett a vállalkozások számára, ezért fejlesztette ki a Leibinger vállalat a Sealtronic technológiát, aminek köszönhetően lényegesen csökkenteni lehet a leállások számát és időtartamát. A folyamatos tintasugaras nyomtatás egyik jellemzője, hogy a felvitt tintának villámgyorsan kell száradnia. Ugyanakkor ez gyakran a tinta beszáradását, leállásokat és az eltömődött fúvóka rendszeres tisztítását eredményezte.  A Sealtronic technológia lényege, hogy amikor a feliratozás szünetel, a fúvóka visszahúzódik, így a tinta nem tud megszáradni, újraindításkor pedig nincs szükség tisztításra, már az első termékekre kerülő tinta is megfelelő sűrűségű. Ezzel nemcsak zökkenőmentessé válik a feliratozás, de az oldószer költségét is meg lehet spórolni, illetve az egész nyomtatási folyamat környezetkímélőbbé válik.

 

Egyszerű integráció

A Leibinger nyomtatók gyakorlatilag bármilyen gyártósorba integrálhatók. A csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően a Leibinger nyomtatók így számtalan meglévő infrastruktúrához vagy rendszerhez csatlakoztathatók. A Windows-alapú intuitív, átlátható, 10.4″ méretű színes kijelzőnek köszönhetően a feliratozó olyan egyszerűen kezelhető, mint egy számítógép. USB-port, Ethernet: a különböző információk hálózaton vagy USB-bemeneten is bevihetők.

 

Széles festékválaszték

A Leibinger számos ipari alkalmazáshoz használt szabványos és speciális tintát biztosít a feliratozóihoz, így a JET Leibinger Rapid Wire PI-hez is.

Leibinger – a megbízható német minőség

A Leibinger cégpolitikájának középpontjában a folyamatos innováció, valamint a legszigorúbb minőség-ellenőrzési eljárások állnak, aminek köszönhetően minden terméküket a hosszú távú megbízhatóság jellemzi. A vállalat készülékeihez az összes alkatrészt házon belül, tuttlingeni gyárában készíti. Szervizszolgáltatásuk a világ minden pontján elérhető, így a szakértő segítség minden esetben rendelkezésre áll.

További információk
Industry Icon
Iparág
#Kábelipar
Materials Icon
Felület
#Kábel
ProductSearch Icon
Sebesség
#Gyors
Technology Icon
Technológia
#Kiskarakteres tintasugaras jelölők
Brand Icon
Márka
#Leibinger
Packaging Icon
Csomagolás
#Elsődleges (fogyasztói csomagolás)

Hasonló termékek

Leibinger Jet 3 Up PI
Leibinger JET3up PI
Ha az olvashatóság és a kontrasztos, magasan pigmentált karakterek nyomtatása van a fókuszban, a JET3up PI az optimális választás.
Leibinger Jet Rapid
Leibinger JET Rapid
Ha a feliratozás nem tudja követni a gyártás sebességét, az kiesést okoz a gyártó vállalkozásnak. Erre fejlesztették ki a Jet Rapid nagy sebességű feliratozót.
Leibinger IQJET tintasugaras jelölő
Leibinger IQJET
Folyamatos rendelkezésre állásra tervezett feliratozó, ami takarékosan működik és elsőosztályú minőségben nyomtat .
GINOP Pályázataink
Masterprint Szécshenyi 2020